SeaGate GoFlex Satellite review - Cloud Storage la buzunar

Utilizare

Atunci cand conectezi GoFlex Satellite la PC, acesta va fi aparea ca un hard extern traditional. Atunci pur si simplu rulezi programul de setare si poti registra drive-ul pentru a continua. Folosind-ul wired, vei beneficia de USB viteza USB 3.0, desi asta asta nu este neaparat ceva nou, majoritatea mediilor de stocare din ultimii 2-3 ani au ajuns sa utilizeze USB 3.0 pentru viteza de transfer. Partea interesanta a lui GoFlex Satellite este faptul ca e wireless. Aproximativ orice dispozitiv cu Wi-Fi se poate conecta la access-point-ul SeaGate.

 Desi exista o multime de carduri si stick-uri care au o capacitate de cateva sute de giga, nu prea sunt multe alternative la GoFlex, fiindca acesta este un drive la care se pot conecta mai multe dispozitive, mai exact 3 simultan. GoFlex Satellite poate fi accesat pe PC in folder mode, iar pentru tablete si smartphone, acesta are o pagina de administrare, similara cu cea a unui router.

SeaGate GoFlex Satellite Access Point

Din nefericire, aplicatia de pe Google Play pentru GoFlex din nefericire nu merge cum trebuie, in sensul ca aplicatia nu recunoaste conexiunea. Am incercat pe vreo 2-tablete si 3-smartphone-uri si tot nu am reusit sa fac aplicatia sa recunoasca drive-ul.

 

  SeaGate GoFlex Satellite Photos

Oricum, utilizand drive-ul prin access point este destul de usor. Ai tab-uri pentru diferite tipuri de media, si drive-ul citeste automat o serie de formaturi si le listeaza in ordinde. Bineinteles, il poti folosi si traditionalul Folder View, care iti permite sa  vizualizezi documentele interne incluse in pachet.

« Prev
3/4 Next »

Cele mai citite