HTC lansează astăzi, în România, noul smartphone HTC One M9

HTC lansează astăzi, în România, noul smartphone - HTC One M9, care combină stilul cu performanţa. Prin HTC Sense 7 și un HTC BlinkFeed, acum și mai inteligent, telefonul reinventează ecranul de pornire și îl face chiar mai intuitiv și personalizabil în cel mai mic detaliu, fie că utilizatorii se află acasă, la muncă sau la distracție. Dotat cu EYE Experience, smartphone-ul oferă consumatorilor posibilitatea să surprindă fiecare moment, în fotografii incredibile, cu camera foto principală de 20 de megapixeli sau cea frontală UltraPixel, remarcabilă în condiții de iluminare slabă. Totodată, prin aplicaţia HTC Zoe, conținutul foto și video poate fi editat automat, pentru a adăuga muzica preferată şi a le oferi prietenilor posibilitatea să completeze colecţia cu propriile lor fotografii, împărtăşind într-un mod inedit fiecare moment.

HTC One M9 interfata

Noul HTC One M9 impresionează prin performanțe și prin designul spectaculos şi reprezentativ, rezultatul a trei ani de excelenţă, care combină tot ce e mai bun din modelele premiate, HTC One M7 şi HTC One M8. Dotat cu procesor Qualcomm Snapdragon 810, octa-core, pe 64 de biți, cu cea mai recentă versiune a sistemului de operare Android, 5.0 Lollipop, și cu versiunea cea mai evoluată a interfeței HTC Sense, ajunsă la versiunea 7.0, smartphone-ul asigură o experiență de utilizare unică, iar marginile distincte, din metal, sunt completate de curbe elegante.

HTC One M9

Noul HTC One M9 garantează un sunet impresionant, datorită sistemului HTC BoomSound. Difuzoarele frontale, duale, specifice smartphone-urilor din familia HTC One, combinate acum cu simularea sunetului 5.1 Dolby Surround, oferă o experienţă cinematică multidimensională. Combinaţia unică dintre HTC BoomSound, Dolby Audio, un profil de sunet fin acordat şi tehnologia Qualcomm Immersive Audio, oferă tuturor melodiilor şi filmelor amprenta inconfundabilă a noului HTC One M9.

Totodată, prin HTC Connect, noul smartphone HTC oferă o experienţă multimedia inedită, dincolo de telefon. O glisare cu trei degete pe ecran conectează telefonul la difuzoarele externe sau televizoarele compatibile de la producători de top, precum Harman Kardon, iar integrarea HTC Connect cu platforma media inteligentă Qualcomm AllPlay și cu tehnologia media wireless Blackfire Research, permite redarea de conținut video, de înaltă calitate, de pe smartphone pe multiple dispozitive de divertisment.

HTC One M9 lateral

Pentru un aspect memorabil, noul HTC One M9 va fi disponibil împreună cu o gamă de accesorii unice şi personalizabile, incluzând a doua generaţie de huse HTC Dot View. Noile huse aduc o personalizare retro printr-o gamă de noi funcţii şi opţiuni de culoare, remarcându-se prin spatele transparent, care protejează smartphone-ul, fără a-l ascunde de lume.

Vârful de gamă al anului 2015 poate fi comandat începând cu 31 martie, prin partenerii locali, pentru 3199 lei, și va ajunge în magazine din 3 aprilie, în două variante de culoare: bicolor, combinând argintiu și auriu rosé (Gold on Silver), precum și Gunmetal grey.

Cele mai citite