Expansion-Packul House of Wolves pentru Destiny este valabil

Cel de-al doilea expansion-pack pentru Destiny tocmai ce a fost lansat, oferind noi misiuni, harti PvP, armuri,  arme, si un nou co-op strike.

House of Wolves este cel de-al doilea add-on major pentru Destiny, dupa lansarea The Dark Below in Decembrie anul trecut. Valabil pe toate platformele, House of Wolves promite noi harti, misiuni, si o multime de noi arme si armuri. De asemenea, House of Wolves introduce un eveniment multiplayer saptamanal in Crucible, Trial of Osiris, si o noua arena co-op, Prison of Elders. In plus, hartile multiplayer din primul expansion, sunt acum disponibile tuturor in Crucible.

Destiny House of Wolves

In House of Wolves, Gardienii sunt invitati de Regina Awoken sa vaneze pe cei din rasa Fallen apartinand factiunii House of Wolves, care au fost initial loiali acesteia dar in cele din urma s-au revoltat si au inceput o campanie pentru a controla celelalte factiuni Fallen. Ajungand in Reef, vei avea ocazia sa vanezi tradatorii Fallen si sa pui mana pe cele mai tari recompense.

Update-ul 1.2.0.1 pregatit pentru expansion repara / echilibreaza multe elementye ale jocului, iar House of Wolves promite destul de mult content pentru jucatori, incluzand:

 O noua arena co-op situata in Prison of Elders, unde echipe de 3 jucatori se vor confrunta cu valuri din ce in ce mai puternici pentru recompense legendare si exotice.
 Un nou eveniment multiplayer - Trial of Osiris este un eveniment 3v3 saptamanal bazat pe un nou mod, Elimination, in care nu exista respawn, coechipierii fiind singurii capabili sa readuca la viata gardienii cazuti in lupta.
 Echipament nou - Noi arme, armuri, si echipament, inclusiv legendare, exotice, dar si item-uri specifice factiunilor sau cu o tematica Fallen.
 Nivel crescut - Nivelul Light este crescut la 34, iar Item ascension iti permite cresterea armelor si armurilor exotice / legendare la nivelul maxim.
 Noi misiuni si questuri - Aventuri noi disponibile prin misiuni care au ca personaje Petra Venj din Garda Reginei si Variks, un Fallen ramas loial acesteia.
 Un nou spatiu social - Un nou spatiu social prezent in The Reef, plasat in centura de asteroizi dintre Marte si Jupiter ofera acces la noi comercianti, noi recompense si noi misiuni.
 Un nou Strike - The Shadow Thief - Viziteaza luna si vaneaza-l pe celebrul mercenar Fallen numit Taniks.

DLC-ul include si noi harti multiplayer inclusiv:

 Black Shield - O fosta baza Cabal de pe Marte
 Thieves Den - O ascunzatoare Fallen de pe Venus
 Widow's Court - O harta asimetrica in Dead Zone pe Pamant.
 Continut exclusiv PlayStation (pana in toamna 2015) - O a patra harta pentru multiplayer competitiv denumita Timekeeper, care este plasata pe marte, intr-o locatie construita de catre Vex.

House of Wolves este cel de-al 17-lea update facut de Bungie in ultimele 8 luni de la lansare. Acesta nu va fi ultimul pentru Destiny, compania promitand sa suporte jocul pe tot parcursul verii, pregatindu-se pentru un nou expansion in toamna. Poti cumpara House of Wolves prin PlayStation Store Romania la 90RON individual sau ca parte din Destiny Expansion Pass pentru 157RON.

 

Cele mai citite