ACL Romania anunta finala campionatului national League of Legends

ACL Romania alaturi de Flanco, anunta Finala Campionatului National de League of Legends. 

Pe 20 Iunie 2015, in magazinul Flanco din AFI Palace Cotroceni, cele mai bune echipe de LOL din Romania se vor infrunta in finala campionatului national de League of Legends. Flanco fiind unul dintre cei mai mari sustinatori ai fenomenului e-sports din Romania, a intrat in partneriat cu ACL, care este interesat in creatia unei comunitati de gameri profesionisti.

ACL League finala LOL

Evenimentul face parte dintr-o serie de competitii organizate de ACL Romania, toate menite sa promoveze sportul electronic autohton. Astfel, ACL ramane fidel promovarii e-sportului Romanesc, si militeaza pentru concepte de Gaming - Pro Gaming, Gamer - Pro Gamer. 

Echipele care s-au calificat pentru acest eveniment sunt: 


1. WASD
2. JustAMoment
3. Fire Motion
4. ImposingGaming
5. Airwalk Gaming
6. NextGeneration
7. Gugustiucile Turbate
8. Underdawgz

Premiile oferite de parteneri: 

1st Place Award: 9600 RP + Triumphant Ryze / player + 5x Naga Epic Chroma
2nd Place Award: 7200 RP / player + 5x Razer Messenger Bag
3rd Place Award: 4800 RP / playe + 5x Razer Destructor
4th place: 2400 RP / player

Ca vizitatori nu trebuie sa ratati si demonstratia de overclocking cu racire extrema care implica folosirea azotului lichid (LN2) ca metoda de racire la temperaturi de -130C a procesorului si placii video din PC.

In acest fel frecventele de lucru ale acestor componente vor fi crescute cu peste 50% fata de valorile implicite, obtinandu-se performante considerabil mai mari decat la frecventele implicite. Partea frumoasa este ca poate incerca oricine, daca are uneltele necesare. Despre acestea puteti afla in cadrul demonstratiei noastre.

Pe langa spectacolul oferit, vizitatorii vor avea sansa de a castiga unul din zecile de premii in produse hardware, oferite de partenerii acestui eveniment.

Evenimentul va fi transmis si comentat LIVE pe site-urile: www.acleague.ro si www.twitch.tv/aclgamestv .

ACL Romania va folosi pentru transmisia LIVE solutii de captura AVerMedia Live Gamer HD.  Evenimentul va incepe pe 20 Iunie 2015 la ora 11:00.  Intrarea la eveniment este libera.

Cele mai citite