Silverstone Sugo SG-12 review - Semi-mobilitate rafinata

Anul acesta la Computex, Silverstone a dezvaluit cateva noi concepte de carcase, inclusive semi-portabila Sugo SG-12. Desi pare sa aiba un design specific seriei dedicate Sugo, carcasa are cateva trucuri ascunse-n maneca.

Silverstone este una din acele companii careia ori ii adori produsele, ori ai opinii „puternice” legate de ele, desi cam toata lumea e de accord asupra unui un singur lucru – calitatea de constructie este totdeauna excelenta. Cu ultima lor serie de produse dezvaluite recent, ceva imi spune ca au facut primul pas in a fi apreciati universal. Design-ul SG-12 arata sensibilitati nu numai in interior, dar si la suprafata, iar nivelul de polizare o face sa para a fi genul de carcasa de pus intr-un showroom, una pe care ai folosi-o pentru a evidentia anumite trasaturi hardware. Considerand formatul SFF si constructia usoara, este foarte probabil ca asta sa fi fost una din intentiile din spatele sau, desi nu este singurul.

Carcase portabile celor care folosesc placi de baza micro-ATX si mini-ITX au devenit din ce in ce mai comune. Toata lumea pare a fi interesata intr-un sistem miniaturizat ce poate fi pus in sufragerie sau carat cu usurinta. Ce mai, acum cu placile video cu HBM precum Fury Nano (care inca nu a iesit pe piata, din nefericire) sau Fury X intr-o mai mica masura, poti crea niste PC-uri extrem de puternice intr-o carcasa de marimea unei console.

SilverStone Sugo SG12 Product Image

SG-12 poate sustine doar o placa de baza micro-ATX si mini-ITX. Este cel putin jumatatea unei carcase full-size tower, desi nu este la fel de miniaturizata ca RVZ01 sau Node 202 de la Fractal Design. Acelea sunt carcase de talia unei console, si acelea sunt dedicate PC-gamingului de sufragerie.

SG-12 este totusi portabila. Este mica, usoara si are un maner adaugat in mod special pentru a o cara la LAN-party-uri, sau evenimente de exmplu. Oare euseste sa livreze ceea ce promite; estre destul de mica pentru a fi portabila dar destul e spatioasa cat sa o poti folosi pentru un sistem de gaming dedicat?

Hai sa vedem.

SilverStone Sugo SG12
Tip SFF (small form-factor)
Culoare Negru
Panou Frontal Aluminiu
Panou lateral Steel
Cadru Steel
5.25" drive bay (Extern) 1x External 5.25"
3.5" drive bay (Extern) -
HDD bay 2.5"  x9
3.5"  x3
Expansion Slot 4
Placa de baza Micro-ATX, Mini-DTX, Mini-ITX
Cooling Rear: 1 x 80mm fan slot, Optional cross-flow fan
Side: 1 x 120mm intake fan, 1200rpm
Top: 1 x 80mm fan slot
Porturi I/O USB3.0 x2
USB2.0 x2
Audio in/out
Compatibilitate VGA Card length: 340mm (with restriction 18cm)
PSU length: 180mm 
CPU cooler height:165mm
Sursa ATX (Optional)
Dimensiuni 266mm (W) x 210mm (H) x 407mm (D), 22.7 liters
Greutate

5KG

Prev
1/6 Next »

Cele mai citite