Reeven Steropes RC-1206 review - Racire low-profile

Instalare

Fata de majoritatea coolerelor tower, Steropes nu ar un back-plate. Acesta este destul de mic si usor pentru a fi instalat fara a avea nevoie de o placuta pe placa de baza. In schimb se monteaza doar prin ajutorul a 4 suruburi (fiecare alaturi de o saiba din cauciuc) care trec prin placa de baza si se fixeaza in bracheturile de pe cooler.

Reeven Steropes Backplate

Dupa aceea, tot ce trebuie sa faci este sa strangi suruburile destul cat saibele sa fie complet comprimate.

Reeven Steropes Mounted

Radiatorul fiind unul orizontal, se pune problema spatiului dedicat placutelor de RAM. Steropes este construit in asa fel incat nu ar trebui sa blocheze accesul la RAM (desi conteaza cum orientezi coolerul). In cazul meu, acesta era plasat catre headerul I/O (spatele placii de baza), ceea ce mi-a permis sa folosesc si placute RAM cu heatsink inalt.

Reeven Steropes Memory Clearing

Avand doar 60mm inaltime (cu ventilatorul inclus), acesta ar putea fi pozitionat in majoritatea carcaselor SFF. Eu am atasat Steropes de o placa de baza micro-ATX cu un procesor AMD, pe care le-am introdus in carcasa SFF Sugo SG12. Totusi, ar trebui sa poti folosi alte carcase de talie mica precum Prodigy M de la Bitfenix sau 901 mini-ITX Tower a celor de la InWin fara nici un fel de problema.

« Prev
3/6 Next »

Cele mai citite