Reeven Steropes RC-1206 review - Racire low-profile

Rezultate

In Idle, Steropes RC-1206 mentine temperatura procesorului AMD A8-6600K la o 37°C, ceea ce e o cifra relativ decenta. In load, aceasta a sarit la 65°C, ceea ce este un pic cam cald, desi ramane decent in comparatie cu alte coolere low-profile sau varianta stock.

  Idle Load
Stock 37°C 73°C
Alpine 11 PRO 34°C 70°C
Xigmatek Aegir 33°C 68°C
Reeven Steropes RC-1206 31°C 65°C
Akasa Nero LX 29°C 62°C

Pentru cei pasionati de overclocking, interesati de stresarea procesorului si a coolerului atasat, Steropes s-ar putea sa nu fie o decizie prea buna. Modelul nu este dedicat acestor utilizatori. In schimb este construit pentru cei care vor un sistem de gaming intr-un form-factor mic. Cu acestea fiind spuse, sunt alternative mai capabile, unele fiind low-profile.

Un alt lucru ce ar trebui mentionat este pozitionarea ventilatorului. Fata de SilverStone NT06-Pro, Reeven Steropes are un ventilator care impinge aerul incalzit catre placa de baza, ceea ce nu este tocmai un lucru exceptional.

Zgomot

Avand un singur ventilator activ, coolerul este relativ silentios in Idle, inregistrand numai 28dBa (teoretic sub nivelul auzului normal). In load, are un nivel mai ridicat al zgomotului, desi nu este chiar deranjant, masurand 44dBa. In majoritatea carcaselor inchise vei auzi placa video inainte sa il auzi pe Steropes.

« Prev
5/6 Next »

Cele mai citite