PC Garage Skylake Performer review - sistem de gaming de top

 

Exterior

PC-ul este asamblat intr-o carcasa Thermaltake Supressor F51 Window, cu un aspect foarte elegant si beneficiind de o fereastra transparenta, in panoul din stanga, prin care se pot vedea componentele.

Skylake Performer exterior

Carcasa este full-tower si prezinta un modding, prin instalarea unei bare cu led-uri albastre.

Partea frontala prezinta o usa magnetica, deschiderea acesteia oferind acces la cele 2 sertare de 5.25 inch si la un panou din plastic, care ofera acces catre filtrul de praf din acea zona.

Skylake Performer exterior filtru fata

Partea dreapta este opaca si ascunde, probabil, cablurile din interiorul carcasei. Partea superioara incepe cu o serie de interfete: 2x USB 3.0, 2x USB 2.0, iesire audio si intrare pentru microfon. Exista aici si 4 butoane: 2 pentru marirea/micsorarea turatiei ventilatoarelor interne, plus cele pentru Pornit/Oprit si Reset. Restul plafonului este acoperit de un filtru magnetic.

Skylake Performer exterior top

Carcasa se sprijina pe 4 picioare solide, in timp ce podeaua prezinta 2 filtre de praf, care se pot scoate si curata usor.

Skylake Performer exterior picioare

In partea din spate gasim o multitudine de interfete, oferite de placa de baza, plus cele ale placii grafice. Un ventilator de 140mm elimina aerul cald din carcasa, iar deasupra acestuia gasim 3 orificii pentru trecerea furtunurilor unui eventual sistem de racire cu lichid.

Skylake Performer exterior spate

Sursa este pozitionata in partea de jos a carcasei.

 

« Prev
2/6 Next »

Cele mai citite