[IFA2015] VONINO prezinta produse noi la IFA 2015

Vonino va fi prezent la IFA 2015, festivalul de tehnologie care se va desfășura între 4 și 9 septembrie în Berlin, Germania. Produsele și reprezentanții companiei Vonino vor fi la standul 110-36D din pavilionul 25. La Berlin, Vonino vine cu noi telefoane și tablete, inclusiv produse cu Windows 10.

Vonino prezintă la IFA 2015 Xavy, o nouă linie de tablete 4G, Zun, o gamă de smartphone-uri perfect pentru conectivitate de mare viteză 4G, și un nou produs în gama iMart dotat cu Windows 10 și cele mai noi procesoare Intel. Odată cu aceste game, Vonino aduce pe piața locală și internațională produse precum Xavy T7, o tabletă 4G cu un raport preț-calitate foarte bun, Zun XO 4G, un smartphone cu cel mai nou sistem de operare Android, conectivitate 4G și procesor cu opt nuclee, și iMart LX, un computer 2-în-1 cu Windows 10.

Vonino Zun

Alături de aceste produse foarte populare printre utilizatori, Vonino prezintă și gadgeturi noi care să îi ajute pe utilizatori în activitățile de fitness sau în monitorizarea ritmului de zi cu zi. Acestea sunt Nemo N2, un tracker pentru copii, și MoviVO, un fitness tracker perfect pentru oamenii pasionați de sport. Mai mult, Vonino aduce și o experiență completă a divertismentului din sufragerie cu AndroStar, un TV box numai bun pentru casă, GamePad, o consolă portabilă de jocuri, și MusicPad H1, sistem inteligent de home entertainment.

Vonino MusicPAD H1

Cele mai citite