Techzone.ro si TP-LINK ofera 3 invitatii la DreamHack Cluj-Napoca 2015

  • Published in Concursuri

Techzone.ro alaturi de TP-LINK va ofera 3 invitatii la DreamHack Cluj-Napoca 2015, cel mai mare eveniment eSports din afara Capitalei. ce va avea loc Joi, pe 29 Octombrie, la Sala Polivalenta, Cluj.

Primul mare eveniment de eSports din afara capitalei, DreamHack Cluj-Napoca va avea loc Joi, pe 29 Octombrie, in cea mai moderna sala polivalenta din Romania.

TP LINK Dreamhack Cluj

Festivalul va fi impartit in urmatoarele zone:

eSportsZona competițiilor de sport electronic din Sala Polivalentă Cluj-Napoca va fi cu siguranță cea mai mare și spectaculoasă din tot ce a avut România până acum. Vezi care sunt marile competiții esports de la DreamHack Cluj-Napoca 2015.
Competition – Pentru fanii sporturilor electronice, care nu sunt jucători profesioniști, dar vor să participe la competiții, PGL le oferă posibilitatea să se înscrie la mai multe concursuri dedicate amatorilor. Alegeți competiția și fii câștigător!
Passion – Pasiunea gamerilor trece de multe ori dincolo de limita ecranului. La DreamHack Cluj Napoca există zone special concepute pentru a oferi vizitatorilor produse și spectacol offline. Află ce surprize ți-au rezervat youtuberii, cosplay-erii și alte partenerii evenimentului.

Invitatiile oferite vor fi valabile pe intreaga durata a evenimentului, iar pentru a putea participa, va trebui sa raspundeti la urmatoarele intrebari:

Ce produs prezinta TP-LINK la Dreamhack?
Ce viteza de transfer asigura routerul ce va fi prezentat de TP-LINK la DreamHack Cluj-Napoca?
Cine e gazda competitiilor de gaming la standul TP-LINK?

Cele mai citite