Gigabyte R7 360 OC review - jocuri Full HD la pret decent

 

Aspect si construcție

R7 360 OC este o placa de dimensiuni mici (146x112x34mm) pentru care Gigabyte  a construit un cooler pe măsură. Nu este vorba despre o varianta Windforce, ci despre o soluție noua. Ventilatorul are 90mm diametru, iar palele acestuia prezinta niște striații, care au rolul de a reduce turbulentele de aer si a eficientiza fluxul de aer către radiator.

Gigabyte R7 360 OC

Spatele plăcii nu este acoperit de o planșă metalica, deoarece PCB-ul nu necesita răcire speciala, precum nici protecție la îndoire, fiind destul de scurt.

Gigabyte R7 360 OC back

Alimentarea plăcii se face printr-un conector cu 6 pini, prezent in coltul superior, iar configurațiile cu mai multe placi se efectuează prin slotul PCI-E. Simultan cu R7 360 se mai poate adăuga încă o placa grafica.

Gigabyte R7 360 OC top

Placa poate susține pana la 6 monitoare simultan, prin tehnologia Eyefinity 2.0. Pentru aceasta, avem la dispoziție 4 interfețe digitale: 2x DVI, 1x HDMI si 1x DisplayPort.

Gigabyte R7 360 OC interfaces

Avem de-a face cu un cip grafic nepretențios din punct de vedere al răcirii, deoarece nu se încălzește prea tare. Gigabyte a ales un radiator din aluminiu, care vom vedea imediat cum se comporta.

Gigabyte R7 360 OC cooler

Tehnologia Ultra Durable 2 este integrata si aduce MOSFETi care lucrează la temperaturi scăzute, bobine care rețin energia mai mult timp si la frecvente mai ridicate, si condensatori care oferă conductanță mai buna si sunt mai rezistenți in timp.

Gigabyte R7 360 OC naked

Gigabyte a ales memorie produsa de Hynix, iar VRM-ul are 4+1 faze. Acestea fiind spuse, sa trecem la testarea performanței.

 

« Prev
2/7 Next »

Cele mai citite