Vonino iMart QSL review – esti online oriunde

 

Aspect si capabilități

Vonino iMart QSL este o tableta de 10.1inch, ecranul beneficiind de tehnologie IPS, astfel încât imaginile sa fie de foarte buna calitate, atât cele statice, cat si cele ‚mișcătoare’, precum filmele. Mai precis, rezoluția de 1280x800 permite afișarea standardului 720p, așa ca va puteți face o idee despre capabilitățile ecranului. Am testat acest aspect si am rămas incantat de culorile si performanta acestuia.

Vonino iMart QSL

Deasupra ecranului găsim o camera foto/video de 2MP, care poate fi folosita, in special, pentru convorbiri video, dar puteți sa încercați si un selfie.

Partea dorsala este realizata dintr-un fel de cauciuc striat, care oferă o aderență sporită in mână, si un sentiment de siguranță ca nu veți scăpa tableta, in timpul utilizării. In plus, e o protecție împotriva zgârieturilor si chiar a unui anumit grad de lovituri.

Aici este prezenta camera principala, de 5MP, care beneficiază de Auto Focus, si care va permite capturi mai bune decât varianta frontala.

Vonino iMart QSL butoane

Pe marginea superioara găsim singurele butoane, adică Pornit/Oprit si Volum.

Partea de conectivitate este asigurata de  un port microUSB, unul miniHDMI si un USB 2.0. Căști sau boxe se pot conecta in jack-ul aferent. Tot aici se găsește o fanta, sub al cărei capac  se găsesc sloturile pentru microSD (max 128GB) si pentru cartela 3G.

Vonino iMart QSL interfete

Încărcătorul este cu mufa rotunda, un minus din punctul meu de vedere, deoarece trebuie folosit cel livrat cu tableta. Alimentarea prin microUSB ar fi fost un mare avantaj, mai ales pentru cei care au si smartphone-ul pe acest tip de încărcare si ar fi fost ușor sa care numai un alimentator, in loc de doua.

Stocarea este compusa din cei 32GB integrați, plus slotul microSD, care suporta carduri de pana la 128GB. In total putem avea maximum 160GB spațiu.

Conectivitatea 3G este asigurata de un modem capabil de HSDPA  (21.4 Mbps), HSUPA, WCDMA 2100/900 si complementarele 2G: EDGE (473Kbps) si GPRS (171.1Kbps). Așadar avem la dispoziție o multitudine de standarde prin care se ne conectam la internet, iar acest aspect  este un plus, deoarece nu suntem limitați doar la Wi-Fi-ul de acasă sau de la hotel. Putem sta conectați chiar si in mașină sau pe plaja, adică oriunde avem semnal GSM.

 

Husa Vonino M-Fly 10, cu tastatura

Un avantaj important, oferit de producător, este husa M-Fly 10, care se livrează împreună cu iMart QSL, si care are incorporata o tastatură, transformând tableta în laptop.

Vonino iMart QSL M Fly 10

M-Fly este o husa de tip carte (flip-case), astfel ca protejează complet tableta, in plus, putând fi folosita si ca stand. Tastatura se fixează prin 2 puncte magnetice, iar conectarea, cu tableta, se face printr-o interfață cu 5 pini. Exista totuși o limitare, la folosirea ca stand, deoarece are o singura poziție pentru tableta, sub unghiul ales de producător.

Vonino M Fly 10 stand

 

« Prev
2/4 Next »

Cele mai citite