Partenerii DreamHack Bucharest 2016 anunță evenimentele de la standuri

De azi într-o săptămână, la Sala Polivalentă se deschid porțile celui mai mare festival de gaming din România, DreamHack Bucharest 2016. Ajuns la cea de-a 7a ediție în România, DreamHack va avea și în acest an zeci de evenimente pentru toți fanii tehnologiei digitale și jocurilor video. Partenerii anunță că la standurile lor vor avea loc zeci de evenimente în cele 3 zile ale festivalului, de la testări de produse, la tombole și chiar un concurs de Cosplay, dar și alte surprize.

Dreamhack 2016 public

Telekom, partenerului principal și deja tradițional al festivalului gamerilor, a pregătit întreaga infrastructură de rețea, asigurând și conexiunea la internet de mare viteză de la Dreamhack. Totodată, Telekom a pregătit experiențe speciale pe tot parcursul evenimentului. Încă de la intrare, cei care au instalat jocul Sea Hero Quest beneficiază automat de reduceri la achiziționarea biletelor de la Casa de Bilete de la Sala Polivalentă. La stand, situat chiar la intrarea principală, gamerii sunt așteptați să testeze la prima mână cea mai intensă experiență VR cu HTC Vive, iar cei care joacă Sea Hero Quest și obțin punctaje mari au ocazia de a câștiga zilnic un smartphone HTC Desire 628Pentru cei care doresc să-și susțină creativ favoriții, Telekom oferă bâte gonflabile și pancarte. Tot la stand, vizitatorii vor găsi brățări, stickere, cartele preplatite, dar și un spațiu special amenajat pentru a-și încărca telefonul. De asemenea, aici sunt disponibile gratuit pliantele cu harta și programul evenimentului.

 

Lenovo participă în premieră la DreamHack Bucharest, iar la această ediție gamerii vor putea testa pe viu toate avantajele sistemelor de gaming din seria Y, de la performanța fără compromisuri și setări de calitate înaltă, până la confortul oferit de gamele de laptop-uri și PC-uri. Lenovo pregătește și o aplicație AR special realizată cu ocazia DreamHack care va permite vizitatorilor să apară în poze alături de eroii lor.

Lenovo organizează o competiție de League of Legends cu 16 echipe ce se vor putea înscrie la stand, cu premii în produse. Fanii LoL se vor putea întâlni cu membri organizației esports XPC Gaming, dar și cu o provocare supriză. Tot la standul partenerului Lenovo, va avea loc un concurs de cosplay, vor putea face poze AR în care cele mai bune trei costume vor fi premiate. Show-urile de overclocking cu azot lichid nu vor lipsi din programul standului Lenovo, de data aceasta mai spectaculoase decât oricând.

 

La standul HP, participanții pot testa în premieră desktop-ul OMEN X, cel mai nou echipament de gaming lansat la nivel mondial, împreună cu accesoriile de gaming realizate în colaborare cu Steelseries.  Gamerii care vin la standul HP se pot juca Hearthstone 1v1 cu Radu "RDU" Dima, dar pot participa și la o competiție de Overwatch, cu premii atractive. Pentru că HP este partenerul turneului internațional de Hearthstone PGL Bucharest Tavern Tales 2016, la standul HP va exista o zona de viewing unde se va transmite turneul live, pe un ecran seamless HD de 5m x 2,3m. Vizitatorii DreamHack Bucharest 2016 vor putea să-și ia amintire o fotografie tiparită cu cea mai mică imprimantă din lume.

 

La standul BenQ vor avea loc competiții de CS:GO și Street Fighter V. Echipa neXtPlease! va avea meciuri demonstrative la stand, cu premii, tombole și multă distracție. Noile monitoare ZOWIE by BenQ, precum și seria de gaming gears (mousi, mousepad-uri, CAMADE, VITAL) se vor găsi și ele la standul BenQ de la DreamHack Bucharest 2016.

 

TP-Link este partener tehnic al PGL pentru a patra ediție consecutivă DreamHack, asigurând și de aceasta data soluția de rețea pentru competițiile de gaming din cadrul festivalului. TP-Link, continuă tradiţia de a susţine gamerii și pasionații de tehnologie şi pregăteşte și pentru această ediție Dreamhack un stand dedicat cu multe surprize, competiții și premii. Astfel, cei care vizitează standul TP-Link vor putea participa la un concurs inedit cu droizi și vor putea câştiga premii importante participând la competiţiile de League of Legends 1v1 și HearthStone 1v1 organizate zilnic la standul TP-Link, dar și la concursul de Cosplay. Gazda evenimentelor de gaming va fi și de această dată Lucian “IceMan Lucky” Dinescu.

TP-Link prezintă la Dreamhack primele trei modele de telefoane și primul router AD din lume. Tot în cadrul Dreamhack Bucharest 2016, TP-Link prezintă în premieră publicului larg din România prima serie de smartphone-uri Neffos, dar și primul router multi-band din lume bazat pe tehnologia wireless 802.11ad, cea mai puternică tehnologie wireless disponibilă la ora actuală.

 

Prezent pentru a VI-a oară la DreamHack, standul Maguay va oferi vizitatorilor săi posibilitatea de a concura în cadrul miniturneelor de joc, disponibile tuturor participanților la festival – fiecare vizitator având șansa de a testa „cele mai tari sistemele de gaming din România”, de a se distra și de a câștiga un premiu. La stand se vor prezenta cele mai noi sisteme bazate pe procesoarele Intel din generația a VI-a, Skylake, precum și noile plăci video NVIDIA Pascal. Dintre produsele expuse, enumerăm: sistemul Maguay GamePower AiO, un PC de tip All-in-One destinat gaming-ului fără compromis, cu un ecran curbat de 34" și configurat cu cele mai performante componente standard ale momentului, ce va impresiona la toate capitolele; Sistemul Maguay GamePower X99, bazat pe platforma X99, cel mai nou procesor Intel din gama Extreme și cea mai dorită placă video a momentului; Mezinul gamei Maguay GamePower, în ediția specială League of Legends – cu un design compact și configurat special pentru a rula jocurile de tip MOBA la calitate maximă – dar la un cost minim. Acesta va avea un preț promoțional pe perioada festivalului și va avea inclus și un monitor Full HD de 21”, Maguay MyWay View. 

 

La standul evoMAG, participanții DreamHack Bucharest 2016 pot testa în premieră tastaturile mecanice Trust Gaming GXT 870 și GXT 880, dar și ochelarii de realitate virtuală (VR) pentru smartphone GXT 720. evoMAG pregătit concursuri tematice de CS: GO și DOTA 2 cu invitați surpriză și premii pe masură. Fii pe fază la tombolele surpriză anunțate la standul evoMAG – Trust Gaming pe toata durata evenimentului. Cele mai noi și diversificate calculatoare de gaming de la Dell așteaptă să fie testate.

 

PC-coolers, unul dintre principalii importatori și distribuitori de periferice de gaming din România, va fi prezent cu următoarele branduri: SteelSeries, Genesis, Mionix, Thrustmaster, Playseat și Marvo. În cele 5 standuri, pe lângă testarea celor mai noi produse, vizitatorii vor avea posibilitatea de a participa la multiple concursuri atât între ei cât și împotriva unor invitați surpriză: echipe titrate din esport-ul romanesc (XPC, Cool Gaming) și streameri consacrați (COLO, Bobospider, EpicShorty). Premiile puse în joc pentru aceste concursuri sunt în valoare de 8.500 de Euro.

 

Biletele DreamHack Bucharest 2016 sunt disponibile pe shop.computergames.ro și în rețeaua bilete.ro: Oficiile Poștei Române, magazinele Germanos, Inmedio, Casieria Palatul Național al Copiilor București, Casieria Metrou Unirii 1 București).

Cele mai citite