Lenovo lansează, la DreamHack 2016, noi produse de gaming

Lenovo lansează, la DreamHack 2016, noi produse din seria Y pentru gaming: Ideacentre Y900 Razer Edition și monitoarele curbate din seria Y27. Dispozitivele sunt rezultatul colaborării dintre Lenovo și Razer, lider în tehnologie imersivă și furnizor de soluții hardware și software complementare.

Ideacentre Y900 RE integrează tehnologia Razer și efectele de lumină Chroma, ușor recognoscibile, promițând o experiență de gaming captivantă. Noul dispozitiv preia capabilitățile de actualizare și performanța înaltă, pe care utilizatorii le apreciază la modelul actual Y900, și le combină cu un procesor overclockabil, quad core Intel Core i7 K-series de a 6-a generație, cea mai puternică placă video Nvidia GTX 1080 și opțiuni de stocare SSD și HDD. În afară de acestea, desktopul Ideacentre Y900 RE oferă acum utilizatorilor și un stil specific al edițiilor speciale Razer: pachetul de tastatură și mouse Razer Chroma și efectele de iluminare multicolore Razer Chroma. Simplu de actualizat și menținut, desktop-ul ideacentre Y900 RE are un mâner care deschide un panou lateral, semi-transparent, care accentuează rutarea curată a cablurilor interne și permite adăugarea de noi componente în viitor.

Lenovo ideacentre Y900 RE

Pentru a ajuta pasionații de jocuri să se lase complet captivați și să forțeze limitele experiențelor de joc, Lenovo a creat monitoare curbate de 27” din seria Y27. Acestea sunt disponibile în trei variante: Y27f cu freesync, Y27g cu gsync și Y27g RE cu gsync și customizabil în stilul Razer. Monitorul curbat Y27g Gaming este unul dintre primele ecrane curbate disponibile la nivel global dedicate pasionaților de jocuri, cu o rată de actualizare de 144 Hz și timp de răspuns de 8 ms. Acesta este disponibil și în ediție specială Razer, integrând efectele de iluminare Chroma.

Lenovo Y27

Noile dispozitive completează seria Y de produse pentru gaming, lansată în România în martie 2016 și care include modelele Ideacentre Y700 și Y900 și Ideapad Y700 și Y900. Acestea pot fi testate în cadrul DreamHack 2016, eveniment de proporții care adună în fiecare an mii de gameri și pasionați de eSports. În perioada 16 – 18 septembrie, în cadrul standului Lenovo de la Sala Polivalentă sunt așteptați atât cei mai pasionați dintre gameri, cât și cei interesați de cultura pop a gaming-ului, pentru a lua parte la activitățile și concursurile cu premii Lenovo:

- 16 echipe a câte 5 jucători se vor înfrunta pe durata festivalului pentru titlul de campioni League of Legends.
- Membrii cunoscutei echipe de eSports XPC Gaming îi vor aștepta pe fanii lor în cadrul standului Lenovo cu o provocare surpriză.
- Lenovo, alături de DreamHack, organizează în acest an competiția oficială de cosplay, unde toți amatorii sunt așteptați costumați în personajele lor preferate, având șansa să câștige premiile oferite pentru primele trei locuri.

Cele mai citite