Vonino Magnet M1 review - raport performanta-pret la superlativ

 

Preţ

Vonino Magnet M1 se poate achiziționa, in magazinele Orange  si pe www.orange.ro, la un preț de aproximativ 677 lei (149eur), prin promoția „Orange Best Deal”, sau cu avans 0 si rata lunara de 6euro, împreună cu abonamentul Orange Net 9.

Magnet M1 se găsește si pe site-ul Vonino, la 749 lei. Exista si aici o promoție, care oferă gratuit o husa Flip L-Cover si un SIM Orange, cu 6 Euro credit.

După o căutare online, nu am găsit altă tabletă, cu aceleași caracteristici, la un preț mai bun, deci Magnet M1 oferă un raport performanță/preț, imbatabil in categoria sa.

 

Conclusion

Tableta Vonino Magnet M1 oferă un ecran IPS de 10inch si o performanta buna in rularea aplicațiilor. Suportul pentru 4G asigura conectivitate internet oriunde exista semnal GSM, iar promoția cu SIM Orange si husa este binevenita, deoarece puteți fi online imediat după cumpărarea tabletei, având si echipamentul protejat.

Prețul este cel mai bun, in acest moment, din categoria respectiva,  deci aici Vonino câștigă fără probleme.

Per total, Vonino Magnet M1 este cea mai buna tableta din categoria sa, oferind cel mai bun raport performanta/preț, conform cu specificațiile produsului.

 

PRO CONTRA

 

- aspect plăcut

- performanţă bună

- suportă SIM 4G

- cel mai bun preț din gama sa

 

-

 

Evaluare

Techzone.ro 8.65 / 10
ASPECT şI CONSTRUCţIE 8.5
PERFORMANţE 8.5
ECRAN / IMAGINE 8.5
CAMERA FOTO-VIDEO 7.0
AUTONOMIE 9.0
PREţ 10.0

 

Premii

best value 10  

 

« Prev
6/6 Next

Cele mai citite