AMD a anunțat lansarea plăcilor grafice Radeon RX Vega

AMD a anunțat lansarea plăcilor grafice Radeon RX Vega, oferind celor 4 milioane de gameri acces către cea mai bună experiență de joc din segmentul entuziast. Pentru cei care deja dețin un PC din acest segment, impreuna cu un monitor pe măsură, și doresc să treacă la următorul nivel în ceea ce privește capabilitățile grafice, plăcile Radeon RX Vega 64 sunt disponibile începând de astăzi la prețuri ce pornesc de la $499. Plăcile grafice Radeon RX Vega 56 vor fi disponibile începând cu data de 28 August la un preț recomandat de $399.

Anterior disponibilă doar pentru produse grafice high-end, seria RX Vega include tehnologii pionier, precum High Bandwidth Cache, 8GB memorie HBM2, de ultimă generație, Rapid Packed Math, High Bandwidth Cache Controller și noi motoare pentru Geometrie and Pixelare, pentru o integrare completă cu jocuri ce folosesc DirectX 12 și Vulkan.

AMD RX Vega64 Liquid

AMD RX Vega64 Black

Pentru mai multe informații și partenerii unde produsele Radeon Packs și Radeon RX Vega sunt disponibile, vizitați http://radeon.com/RXVega.

Cele mai citite