Faceți cunoștință cu noile Moto E4 & Moto E4 Plus

Cu un aspect elegant și numeroase actualizări importante, noile smartphone-uri Moto E4 și Moto E4 Plus vă oferă lucrurile pe care le căutați – un acumulator care durează întreaga zi, un ecran extraordinar și capabilități avansate ale camerei – toate la prețul dorit.

Moto E4 integrează un ecran HD de 5 inch și un design metalic, elegant. Vă puteți actualiza rapid statusul și viziona clipuri video datorită procesorului quad-core și vitezei de conectivitate 4G. Mai mult, Moto E4 include și o cameră de 8MP cu autofocus, pentru ca dumneavoastră să nu mai pierdeți nicio oportunitate de a face fotografii. În plus, veți putea face selfie-uri, chiar și în condiții de luminozitate scăzută, cu camera frontală de 5MP.

Reîncărcarea telefonului nu va mai fi o problemă datorită acumulatorului de 2800mAh, integrat în Moto E4, care oferă o autonomie importantă, cu o singură încărcare.

Moto E4  

Alegeți dispozitivul Moto E4 Plus pentru a beneficia de și mai multe caracteristici de top, precum un display HD și o baterie cu autonomie impresionantă. Odată ce veți interacționa cu Moto E4 Plus, prevăzut cu display HD de 5.5 inch, care redă culori vibrante, și cu o carcasă de metal fin, va fi greu să-l mai lăsați deoparte. Datorită acumulatorului de 5000 mAh, puteți realiza mai mult, fără a vă face griji privind reîncărcarea. Dacă veți avea nevoie de încărcare, nu e nevoie să vă încetiniți ritmul, întrucât Moto E4 Plus funcționează cu un încărcător rapid de 10W, care oferă câteva ore de autonomie, după doar câteva minute de încărcare. 

Deblocați telefonul mult mai ușor cu ajutorul senzorului de amprente. Moto E4 Plus integrează o cameră de 13MP cu autofocus și o cameră frontală de 5MP cu flash pentru fotografii precise și uimitoare – chiar și în condiții de luminozitate scăzută.

Moto E4 Plus

Echipat cu un procesor quad-core și viteză 4G, Moto E4 Plus vă oferă puterea de care aveți nevoie pentru a naviga pe internet, a juca jocurile preferate și multe altele – toate fără întreruperi. Totodată, datorită Android 7.1, o versiune actualizată a celui mai popular sistem de operare la nivel mondial, aveți parte de cele mai bune experiențe alături de Moto E4 Plus.

Telefoanele Moto E4 și Moto E4 Plus sunt disponibile începând de astăzi în România. Smartphone-ul Moto E4 va fi disponibil în rețeaua Orange, la 45 euro, alături de abonamentul Orange Me 18, respectiv la prețul recomandat de 699 RON în magazinele eMAG și Flanco, iar Moto E4 Plus va fi disponibil la prețul recomandat de 999 RON în magazinele respective.

Cele mai citite