Gamdias Hebe M1 RGB review - Un bass zguduitor

Pret

Hebe M1 este varful de linie a castilor Gamdias, dar pretul o pune cu siguranta in categoria modelelor de buget. In acest moment, o pereche este aproximativ 255RON, iar la acest pret este probabil una dintre cele mai solide modele din punctul de vedere al constructiei, si capabile din punctul de vedere al sunetului.

In incheiere

Intre zecile de tipuri de casti de gaming de pe piata, Gamdias Hebe M1 este una dintre cele mai bune modele de buget. Desigur, sunt cateva casti mai capabile; atat Logitech, HyperX si SteelSeries au perechi cu sunet mai bun, sau o calitate a constructiei similara. Totusi, considerand pretul ofertei Gamdias, aceasta nu e menita sa fie comparata cu ceea ce ofera competitia, cel putin nu varful de gama.

De fapt, ceea ce ofera SteelSeries sau Logitech la acelasi pret nu prea pot fi comparate cu Hebe M1. Atat in calitatea sunetului, cat si constructia sunt de-a dreptul impresionante pentru pretul sau.

Pe langa acestea mai adaugi, soft-ul / driver-ul audio si vibratia ce acompaniaza bass-ul, si obtii o pereche de casti pentru gaming destul de interesanta, care cu siguranta isi merita pretul.

Pros Cons
 - Constructie extrem de solida;
- Vibration drivers sunt interesante;
-  Microfon de calitate extraordinara;
- Comfortabile;

- Foarte mult bass;
- Midrange aproape inexistent;

SCORE

Calitatea constructiei 9.2 8.8 Sunet
7.0
Comfort 9.0 Microfon
9.0
Pachet  9.0
Pret
9.3

 Premii

best build 9.2 excellent value 9.3

 

 

 

 

« Prev
6/6 Next

Cele mai citite