Gamdias Hebe M1 RGB review - Un bass zguduitor

In pachet

La prima vedere, pachetul in care vine Hebe M1 este plin de specificatii si grafice, plus o mica ferestruica in care poti vizualiza una din cupe.

In interior, se afla perechea de casti, cu un cablu de aprox. 2 metri, ce se termina intr-o conexiune USB, si cam atat. Mai sunt si vreo cateva hartii pe alaturi, dar in teorie poti folosi Hebe aproape fara nici un fel de pregatire.

Cupe

Hebe M1 sunt robust construite, cu niste cupe circulare masive. Desi sunt extrem de mari, nu sunt extraordinar de grele si nu ar trebui sa apese foarte tare pe urechi.

Sunt cateva accente pe fiecare cupa, care, odata alimentate, ofera iluminarea RGB, obligatorie pentru perifericele de gaming actuale.

Gamdias Hebe Cushions

Pernutele din piele proteica sunt detasabile, si extraordinar de confortabile. Desi sunt circulare, in interior au o forma ovala, acoperind urechile relativ decent. Acestea izoleaza sunetul extern foarte bine si chiar ajuta un pic la concentrarea basului.

Headband

In stilul Siberia, Hebe M1 foloseste o banda suspendata, montata sub doua cadre metalice rezistente. Teoretic, formatul acesta de banda auto-ajustabila permite folosirea pe orice cap. Totusi, o banda suspendata nu garanteaza totdeauna o potrivire universala.

Gamdias Hebe Headband

Banda interna, din piele proteica, intarita, pare a fi destul de durabila, prinsa in cabluri metalice. Pernitele de spuma memorizanta sunt moi si comfortabile, si reusesc sa distribuie greutatea castilor pe cap, chiar si dupa o perioada lunga de timp.

Microfon

Microfonul unidirectional, retractabil, este de obicei strans in cupa stanga, si poate fi folosit atat extins, cat si retras. Microfonul este permanent activ si in cazul in care nu vrei sa fii inregistrat, trebuie sa folosesti telecomanda de pe cablu.

Gamdias Hebe Microphone

Cablu

Vorbind de cablu, acesta este extraordinar de rezistent. Parca datorita faptului ca nu este detasabil, cei de la Gamdias s-au hotarat sa il ranforseze cat au putut. In prima faza, este invelit in nylon, iar apoi acoperit intr-un strat aditional, protectiv, din cauciuc.

Gamdias Hebe Cable Remote

Rezultatul este destul de solid, si destul de teapan. Telecomanda de pe cablu este mare, dar destul de goala si neplacuta la atingere.  Exista un control pentru volum, pentru microfon, pentru iluminare si unul care controleaza vibratia difuzoarelor.

 

« Prev
2/6 Next »

Cele mai citite