Asus ROG Rampage VI Apex review – maiestria in overclocking

 

Preț

Prețul nu este cunoscut momentan, așa ca am revin cu aceasta informație. Pe Amazon, placa se gaseste pe la 470-490 EURO, ceea ce inseamna ca, la noi, va costa peste 2100 lei. Ma voi raporta la aceasta valoare, pana la noi ordine.

 

Concluzie

Rampage 6 Apex este o noua demonstrație de forță din partea Asus. In sensul bun, mă refer. Pe lângă aspectul extraordinar, placa oferă performanta de top, dar, cel mai important, este  perfecta pentru overclocking pe azot lichid, oferind opțiuni unice, precum acel pin din socket si butoanele RSVD 1 si 2, care setează singure voltajele necesare, fără a mai fi nevoie de intervenția utilizatorului.

Mutarea interfețelor M.2 pe adaptoarele DIMM.2 este iarăși o idee superba, eliberând loc pe placa de baza si oferind soluții de creștere a performantei. Bineînțeles ca si prețul pachetului ar fi altul fără acele accesorii, dar vorbim aici de un vârf de gama, al cărui cumpărător se uita mai întâi la capabilități si apoi la buzunar.

Am cuvinte de lauda pentru Apex, însă am si nemulțumiri, precum faptul ca setează destul de sus voltajul procesorului, pe opțiunea Auto, inducând consum mai mare si temperatura crescuta.

 

PRO

CONTRA

 

- aspect excelent

- BIOS complex

- performanta

- overclocking

 

-

 

Evaluare

Aspect & Construcție

10

9.48

Performanta

10

BIOS

10

Overclocking

10

Capabilități & Tehnologii

10

Consum

9.0

Accesorii

9.5

Preț

8.0

 

Premii

best performance 10.0   best overclock 10   editors choice   must have

 

« Prev
9/9 Next

Cele mai citite