Gamdias Hermes P1 RGB review - Ploaie de culori

Pret

Hermes P1 RGB are un pret intre 400-450RON, in functie de magazin, iar la pretul acesta este una dintre cele mai ieftine tastaturi cu iluminare RGB de pe piata. Atat constructia sa, cat si aditiile din pachet fac din acest model unul dintre cele mai interesante, si daca nu vrei sa dai peste 600RON pentru o tastatura in culorile curcubeului - atunci Gamdias reprezinta cu siguranta o alternativa ce merita considerata.

In Concluzie

 Sunt extraordinar de multe tastaturi mecanice pe piata, fiecare din ele oferind ceva unic. De la iluminare, la culoare, senzatia tactila, constructia metalica, hardware-ul intern si micile aditii care fac fiecare pachet unic - totdeauna o sa gasesti ceea ce cauti la un periferic high-end. Dar daca te intereseaza particularitatile mentionate mai sus la un pret cat se poate de mic, ai sa observi ca nu prea ai multe optiuni. Sigur, sunt cateva tastaturi  RGB mai ieftine decat Gamdias, care pe hartie sunt similare, dar pentru care constructia, sau design-ul lasa de dorit.

Odata ce iei in considerare tot ceea ce Gamdias reuseste sa implementeze cu succes cu Hermes P1 - este destul de clar ca aceasta tastatura are toate drepturile sa fie comparata cu un G910+, sau Corsair K70 LUX, fiindca in anumite aspecte - reuseste sa egaleze modelele premium de pe piata, la un pret mult mai mic.

 

Pros Cons

- NKRO;
- Constructie excelenta;
- Iluminare RGB;
- Software robust;
- Pret excelent;

- Wrist-rest slab;

- Taste macro greu de folosit;

Build:            9.2 9.0 Functionality:   9.0
Ergonomics: 8.2  Features:           9.0
Design:          9.0
Price/Quality:    9.2

Awards

best build 9.2 excellent value 9.2

« Prev
5/5 Next

Cele mai citite