Asus ROG Maximus X Hero review

 

Preț

Prețul lui Asus Maximus X Hero este necunoscut momentan, dar eu apreciez ca va fi in jur de 1100lei. Vom vedea in curand.

UPDATE 19.10.2017: Pretul aparut in magazinele online este de 1353lei, M10H fiind mai scump decat majoritatea concurentilor.

 

Concluzie

Platforma Coffelake este aici, iar Asus ne-a trimis la test Maximus X Hero, prima placa de baza, bazata pe cipset-ul Z370, din noua generație ROG.

Începând de la ambalaj si terminând cu placa in sine, putem vedea ca producătorul a dat foarte mare importanta aspectului si design-ului produsului. Totul arata extraordinar, primul socket M.2 beneficiază de radiator cu log-ul ROG, iar interfețele on-board ai integrata protecția, facilitate prezenta pana acum doar la variantele Extreme.

In această ipoteza, Maximus X Hero face un pas înainte in estetică, dar tine pasul si cu performanta noilor procesoare Intel Core, oferind o soluție excelent pentru sisteme de gaming, si nu numai.

Asus a instalat un switch LN2 Mode, semn ca placa rezista si la overclocking cu azot lichid, ceea ce înseamnă ca VRM-ul este foarte stabil si rezistent, așa cum, de altfel, s-a dovedit si in teste.

 

PRO

CONTRA

 

- aspect excelent

- performanta de top

- overclocking

- consum

 

- pret

 

Evaluare

Aspect & Construcție

9.5

8.99

Performanta

9.5

BIOS

9.5

Overclocking

9.6

Capabilități & Tehnologii

9.5

Consum

9.5

Accesorii

9.0

Preț

7.0

 

Premii

best performance 9.5   best overclock 9.6  

 

« Prev
9/9 Next

Cele mai citite