Logitech Circle 2, în magazinele din România

Logitech anunță disponibilitatea, în magazinele din România, a camerei Circle 2, o soluție de supraveghere, potrivită pentru orice tip de spațiu, exterior sau interior. Cu ajutorul acesteia, utilizatorii pot urmări mișcarea în orice colț al casei sau vedea cine sună la ușă. Activarea ei este simplă: se așază în locația dorită, trebuie conectată cu aplicația Logi Circle și camera este pregătită de funcționare.

Logitech Circle 2 este o soluție de supraveghere rezistentă la intemperii, dispunând de diverse dispozitive de montare și accesorii, o aplicație de mobil (iOS / Android) și o aplicație web, actualizată în permanență. Sunt disponibile două modele Circle 2, wireless și cu cablu, ceea ce oferă utilizatorilor  libertatea de a poziționa camera oriunde își doresc, pentru a avea parte de siguranță sporită.

Logitech Circle 2

Suporturi și accesorii compatibile:

  • Suport de montare pe geam: Utilizatorii pot plasa camera pe orice panou din sticlă.
  • Suportul de montare pe perete permite supravegherea locuinței din orice colț al casei.
  • Extensie Weatherproof: Carcasa rezistentă la intemperii asigură siguranța cablurilor chiar și în exterior, indiferent de condițiile meteo.
  • Baterie reîncărcabilă: bateria de rezervă dispune de o autonomie de până la 3 luni, astfel încât utilizatorii pot schimba rapid acumulatorul initial și să îl pună la încărcat.

 

Circle 2 oferă streaming nelimitat, la rezoluție Full HD 1080p, vizionare pe timp de noapte, lentilă cu unghi de acoperire de 180 de grade și redare audio în ambele sensuri, pentru susținerea unei conversații.

Fiecare cameră Circle 2 este prevăzută cu 24 de ore de stocare gratuită și securizată, iar pentru extinderea opțiunilor de stocare există două planuri Circle Safe disponibile. Circle Safe Basic oferă stocare pentru 14 zile, iar Circle Safe Premium oferă o perioadă de stocare de 31 de zile și caracteristici suplimentare, cum ar fi zone de mișcare personalizate și detectarea persoanelor.

Logitech Circle 2 open

Camera Logitech Circle 2 este disponibilă la un preț recomandat de 899 lei, versiunea cu fir, și 999 lei, versiunea wireless. Prețul accesoriilor variază între 135 lei și 270 lei.

Cele mai citite