XPG Emix H30 review - un pachet complet

ADATA este cunoscuta pentru multitudinea de solutii de stocare disponibile, de la memorii RAM, la SSD-uri si stick-uri USB. Recent, prin intermediul brand-ului XPG – compania si-a lansat perechile de casti Emix H30 si amplificatorul SoloX F30, alaturi de alte cateva produse de dedicate gamerilor. Haideti sa vedem ce au de oferit aceasta pereche de casti.

Se pare ca in ultimii ani, majoritatea companiilor hardware / memorie au trecut pe piata perifericelor, si au lansat macar un produs dedicat marketului de entuziasti. De la HyperX la Corsair sau ASUS, aproape toate au un brand dedicat pentru gaming. Nu e de mirare ca ADATA in cele din urma, avea sa isi lanseze versiunea proprie. Aceasta este XPG, care detine, in mare, memorii dedicate gameri-lor. Sunt cateva exceptii desigur, respectiv combo-ul mouse & pad Infarex M10 si R10, iar mai nou perechea de casti Emix H30 si amplificatorul prin USB SoloX F30. Acestea au ajuns si la pe banca de review, si am decis sa le oferim o privire mai atenta. Pana la urma, sunt extraordinar de multe modele de casti gaming pe piata, iar un model nou de la o companie fara experienta in domeniu poate sa fie ori surprinzator de interesanta (HyperX Cloud) ori o dezamagire.

XPG MXH30 Product Image

Emix si SoloX cu siguranta sunt impresionante conform specificatiilor de pe pachet. Castile au drivere gigantice de 53 de mm, un design open-back, microfon detasabil, 7.1 virtual surround, amplificator dedicat si o multime de alte trasaturi. Desigur, pachetul asta inseamna ca nu e un model de buget, si mai ales, intra in competitie cu capetele de linie de la producatorii de periferice consacrati pe piata precum Logitech, Steelseries, Razer, sau Corsair. Acesta fiind primul lor produs audio, trebuie sa intreb: Merita cumparate, sau pur si simplu sunt o multime de alte solutii mai bune pe piata la un pret similar?

Haide sa deschidem cutia si sa vedem ce avem inauntru.

Prev
1/5 Next »

Cele mai citite