Esports Media revine cu prima ediție a turneului Spring Championship

După succesul înregistrat la evenimentul Winter Championship, din luna decembrie a anului trecut, Esports Media revine cu o competiție de Dragobete. Astfel, pe 24 februarie 2018, pasionații de esports și gaming se vor întâlni la prima ediție a turneului „Spring Championship”.

Evenimentul va avea loc pe parcursul unei singure zile, sâmbătă, 24 februarie, începând de la ora 11:00. Acesta va cuprinde competiții atât pe PC, cât și pe console (Playstation 4). Jocurile în care vor concura participanții în zona de calculatoare sunt League of Legends, PlayerUnknown's Battlegrounds, respectiv Tekken 7 și Dragon Ball Fighter Z în zona de console.

Premiile de anul acesta depășesc suma de 3500 $ și includ periferice de gaming, componente PC, jocuri și merchandise pentru colecționari. De asemenea, Spring Championship oferă vizitatorilor o serie de jocuri surpriză pe care le pot testa pe console, de-a lungul întregii zile.

Înscrierile pentru turnee sunt deschise și, cei care doresc să participe, sunt invitați să completeze formularele online.

ESM SPRING CHAMPIONSHIP

Competiția de League of Legends are deja 3 echipe invitate, iar cea de-a patra va fi desemnată în urma calificărilor. Meciurile vor avea loc online, duminica aceasta, 18 februarie, de la ora 16.

Pentru PlayerUnknown's Battlegrounds, adepții unui „chicken dinner” au posibilitatea de a se înscrie în echipe de câte 4. Evenimentul este de tip „Invitational”, motiv pentru care nu toate echipele înscrise vor avea, garantat, un loc asigurat. Competiția se dorește a fi cât mai echilibrată, de aceea vor fi selectate cele mai bune 8 echipe dintre cele înscrise.

În cele din urmă, pentru turneele pe Playstation 4 de Tekken 7, respectiv Dragon Ball FighterZ, înscrierile pot fi făcute atât online, cât și la fața locului, cu maximum 20 de minute înainte de începerea primei confruntări.

Îi așteptăm pe toți cei care vor să concureze, dar și pe cei care vor doar să se joace împreună cu prietenii sau partenerii lor.

Articolul cu toate informatiile: https://goo.gl/XPUC6U
Pagina despre PUBG: https://goo.gl/N4yP6q
Pagina despre console https://goo.gl/RU5QtZ
Eveniment Facebook:  https://goo.gl/zSAq2E

Cele mai citite