MSI Aero, Gaming, Sea Hawk, Lightning – cum alegi placa grafica potrivita

 

MSI Sea Hawk

MSI s-a gândit si cei pasionați de răcire cu lichid si a generat seria Sea Hawk, care oferă placi grafice integrând aceasta opțiune. Având in vedere bugetul aferent, opțiunea este prezenta doar de la GTX 1070 in sus si numai pe cip-urile NVIDIA.

msi sea hawk x

Si in acest caz exista variante. Cea mai simpla este reprezentată de o placa din clasa Aero, căreia i s-a adăugat un AIO Corsair Hydro H55. Astfel, GPU este răcit cu lichid, iar restul plăcii cu aer. Este avantajos deoarece nu mai este nevoie de nimic altceva, AIO-ul fiind independent.

Varianta următoare se numește Sea Hawk X si rulează la frecvente puțin mai mari, in rest nefiind nici o diferență.

Cea mai interesanta versiune, dup aparerea mea, este cea denumita Sea Hawk EK X, care este dedicata celor care au sau vor avea un circuit personalizat de răcire cu lichid, in care sa integreze si placa grafica.

msi sea hawk ek

Placa este livrata cu water block-ul montat, iar acesta răcește GPU, memorii si VRM, asigurând cea mai mica temperatura de lucru, fata de orice varianta pe aer. In plus, nu scoate nici un zgomot.

Si estetica este alta, block-ul îmbinând partea nichelata cu un corp transparent, prin care se vede placa. Ansamblul este întărit de un backplate, pe care MSI a montat iluminare RGB, Mystic Light, care poate fi controlata prin aplicația Gaming App.

Daca aveți de gând sa investiți intr-un sistem personalizat de răcire cu lichid, va stau la dispoziție cu componente, consultanta si montaj.

 

« Prev
5/7 Next »

Cele mai citite