MSI Clutch GM70 review - Mouse ptr toate situatiile

MSI a lucrat in ultimii ani la constructia unui brand de periferice de gaming serios, menit sa rivalizeze producatori precum Logitech, Razer sau Steelseries. Acum, cu mouse-ul lor premium Clutch GM70 pe masa, e timpul sa verificam daca le-a iesit.

Precum multi alti producatori hardware din ultimii ani, MSI a lucrat la stabilirea si extinderea unui lant personalizat de periferice de gaming. Calcand pe urmele lui ASUS si Corsair, producatorul de hardware are deja peste 15 periferice sub centura. De la seria de tastaturi mecanice Vigor, la mausii Clutch sau castile Immerse, acestea sunt doar cateva din seriile aflate pe piata. Desigur, toate aceste modele au finisarea si vom vedea in aceasta recenzie prezentarea unor produse premium marca MSI, atat din punctul de vedere al costului cat si al componentelor folosite.

  MSI Clutch GM70 Product Image

MSI Clutch GM70 este unul din aceste produse. Varful de gama al seriei Clutch, mouse-ul wireless vine incarcat cu o multime de accesorii minte sa il potriveasca pe mana oricarui tip de utilizator. Bineinteles, hardware-ul folosit (senzor PMW3360 si switch-uri OMRON) sunt de asteptat la un flagship in anul 2018.

Haideti sa verificam (si testam) acest produs sa vedem daca merita investitia, si mai ales, daca poate face fata competitiei.

Prev
1/4 Next »

Cele mai citite