Eroare
  • Strange, but missing GJFields library for /var/www/clients/client1/web1/web/plugins/content/autoreadmore/autoreadmore.php
    The library should be installed together with the extension... Anyway, reinstall it: GJFields
Avertizare
  • Joomla\CMS\Filesystem\Folder::create: Path not in open_basedir paths.
  • JFile: :read: Imposibil de deschis fișierul: https://ajax.googleapis.com/ajax/libs/jquery/2.2.0/jquery.min.js
  • JFile: :read: Imposibil de deschis fișierul: /plugins/system/jqueryeasy/jquerynoconflict.js
  • JFile: :read: Imposibil de deschis fișierul: https://ajax.googleapis.com/ajax/libs/jqueryui/1.12.0/jquery-ui.min.js
Iti dau reducere 1% la PC Garage

Navigatia gratuita este disponibila de astazi pentru Nokia E71 si Nokia E66

 La cererea consumatorilor, Nokia ofera gratuit serviciul de navigatie auto si pietonala pentru terminalele Nokia E71 si Nokia E66.

Ultima versiune Ovi Maps cu navigatie auto si pietonala gratuita este disponibila din ianuarie pe o gama de dispozitive precum Nokia E72, Nokia N97 mini si Nokia X6. Pornind de la feedback-ul din partea consumatorilor, echipa Ovi Maps a creat o versiune compatibila cu Nokia E71 si Nokia E66.

nokia-logo

Consumatorii vor putea utiliza Ovi Suite pentru a încarca cele mai noi harti locale pe dispozitivele lor, bucurandu-se de navigatie gratuita si avand acces la harti chiar si atunci cand nu sunt conectati la Internet. Procesul prin care cea mai noua versiune Ovi Maps devine disponibila pentru dispozitivele existente este unul complex, însa echipa a reusit sa includa o functionalitate de navigatie completa. Din cauza constrangerilor tehnice legate de portarea aplicatiei pe dispozitive existente, nu se poate oferi acces la continut premium aditional precum ghiduri Michelin si Lonely Planet. Cele doua dispozitive vor fi ultimele din seria S60 3.1 sau mai vechi compatibile cu aceasta versiune Ovi Maps. Dar toate smartphone-urile Nokia care urmeaza sa fie lansate pe piata vor dispune de navigatie auto si pietonala integrata.

Aceste doua terminale Eseries se alatura listei de dispozitive compatibile, recent completata de terminalul Nokia N86 8MP, pe care unii utilizatori l-au descoperit mai devreme decat se anticipase. Mai jos gasiti lista completa a dispozitivelor compatibile.

Versiunea actualizata este disponibila acum la Nokia.com/maps, urmand sa devina disponibila si la Ovi Store.


Dispozitivele compatibile Ovi Maps includ Nokia N97, Nokia N97 mini, Nokia 5800 XpressMusic, Nokia 5800 Navigation Edition, Nokia E52, Nokia E55, Nokia E72, Nokia 5230, Nokia 6710 Navigator, Nokia 6730 classic, Nokia X6, Nokia N86 8MP si, cu functionalitati diferite, Nokia E71 si Nokia E66.

Cele mai citite

Error: No articles to display