Thermaltake Toughpower 1350W

Thermaltake a lansat cea mai puternica sursa certificat 80 Plus Silver, Toughpower 1350W, capabila de o eficienta de pana la 91%. Oferind 8 conectori PCI-E, sursa este pregatita sa sustina orice configuratie cu mai multe placi grafice, incepand de la Nvidia SLI 3/4 Way pana la AMD CrossfireX.

Toughpower 1350W mentine o regularizare stransa a curentului DC, suportand modul C6 pentru procesoare si placi video hybrid, prin designu-ul sau Zero Load (0W).

Arhitectura cu 2 circuite +12V permite o performanta excelenta in orice situatie, indiferent de incarcarea sistemului, iar folosirea condensatorilor japonezi, care pot functiona pana la 105C, ofera un plus de stabilitate pentru overclocking.

Sursa ofera 2 conectori 8 pin pentru procesor, astfel ca poate fi folosita in configuratii dual CPU. Ventilatorul de 14cm asigura racire perfecta si silentiozitate. Sunt prezente si tehnologiile de protectie la supra-tensiune, sub-tensiune si incalzire excesiva, precum si la scurt circuit.

In concluzie, Thermaltake Toughpower 1350W este garantata sa ofere 1350W continuu la o temperatura ambientala de 50C, in conditii de eficienta de pana la 91%, fiind orientata spre gameri si entuziastii in overclocking.

 

Thermaltake Toughpower 1350w

Cele mai citite