Acer Aspire One 522

Acer isi multiplica oferta si isi imbogateste cea mai bine vanduta familie de netbook-uri o data cu debutul netbook-ului Aspire One 522. Acesta este special conceput pentru a oferi utilizatorului o experienta inedita si incitanta, oferindu-i posibilitatea de a savura, crea si partaja la un nivel superior continut multimedia HD.

Noul Aspire One 522 combina excelent design-ul elegant cu specificatii tehnice de ultima generatie, pentru a-i ajuta pe utilizatori sa se bucure de o experienta HD completa, permitandu-le sa savureze continut high definition oriunde s-ar afla. Dotat cu un AMD Fusion Accelerated Processing Unit (APU), acest netbook este pregatit sa ofere performante uluitoare in materie de multimedia HD si navigare pe Internet.

Utilizatorii se concentreaza intr-o masura tot mai mare asupra savurarii de continut multimedia – filme, jocuri, fotografii, fisiere video – indiferent unde ar merge. Iata de ce Acer a dotat modelul Aspire One 522 cu noul AMD C-50 APU, conceput special pentru a oferi entertainment HD Internet cu imagini clare, bogate si extrem de vii, aducand astfel la indemana utilizatorului universul digital vizual al zilelor noastre, in orice moment si in orice loc. Acer-Aspire-One-522

Mai mult, Aspire One 522 transforma intr-o experienta incantatoare orice sarcina de lucru – de la playback de filme HD pana la Internet HD video streaming. Puteti trece dincolo de simpla navigare pe Internet, pentru a trai experienta totala a imaginilor HD pe web. Si asta nu este tot ! Noul Aspire One 522 integreaza grafica AMD Radeon™ HD 6250 pentru a oferi suport video HD de calitate excelenta, care respecta cele mai recente standarde grafice, inclusiv Microsoft® DirectX® 11, 1080p video output prin HDMI®, procesare de imagine in timp real cu auto color si ajustare de contrast, precum si cu delimitarea clara si fina a contururilor.

Sarcinile de fiecare zi, cum ar fi navigarea pe Internet, streaming de continut HD video online, posta electronica, chatting, vizionare de fotografii sau editare de documente sunt indeplinite in mod eficient de Aspire One 522, care ofera capabilitati de multitasking chiar si in conditiile in care ruleaza aplicatii HD care solicita intens resursele de vizionare. Suportul pentru memorie DDR3 rapida contribuie in plus la abordarea cu succes a unor sarcini chiar si mai solicitante.

Datorita capabilitatilor de playback HD, acest netbook se integreaza cu usurinta in mediul de home entertainment, iar pentru a oferi o experienta de inalta calitate este dotat cu un port HDMI care ii permite sa se conecteze cu usurinta la un HDTV sau videoproiector, pentru ca utilizatorii sa poata partaja continut HD pe un ecran mai mare si la o rezolutie mai buna, de 1080p. In plus, puteti beneficia de display-ul LED de 10.1” Acer CrystalBrite™cu iluminare, ce detine o rezolutie de 1280 x 720 (WXGA) si aspect de 16:9, pentru a beneficia la maximum de tot ce inseamna chatting pe web, navigare pe Internet sau video streaming.

Optiunile multiple de conectare, inclusiv Wi-Fi, LAN si optional 3G sau Bluetooth® maximizeaza experienta mobila si va permit sa tineti legatura cu tot ce este important pentru dumneavoastra.

Aproximativ de marimea unei reviste, noul Aspire One este disponibil in doua optiuni cromatice – Diamond Black (negru) si verde. Tastatura mare va permite sa tastati rapid si confortabil, ea fiind completata de un touchpad multi-gest, perfect pentru lucrul cu documente, rotit imagini sau zooming si browsing.

Acest netbook eficient este compatibil cu standardele Energy Star® si cu directivele RoHS si WEEE EU, care regularizeaza utilizarea si indepartarea substantelor periculoase din echipamente electrice si electronice. In plus, nu contine mercur si asigura o economie de energie de 22,2% fata de display-urile standard de netbook, datorita ecranelor LED cu iluminare de fond.

Aspire One 522 Specificatii

Sistem de operare 

Genuine Windows® 7 Starter

Dimensiuni si greutate

Dimensiuni

258.5 (W) x 185 (D) x 25.7 (H) mm

Greutate

1.30 kg cu baterie de 6 celule

1.20 kg cu baterie de 3 celule

Culori

Negru diamant / Verde

CPU si chipset

AMD C-50 (1 MB L2 cache, 1 GHz, DDR3 1066 MHz, 9 W)

AMD A50M Fusion Controller Hub

Memorie

DDR3 SDRAM

1 GB de memorie DDR3

Display

10.1" HD 1280 x 720 (WXGA), luminozitate 200-niti, LED-backlit TFT LCD

Placa video 

AMD Radeon HD 6250 cu 256 MB memorie dedicata, suport pentru Unified Video Decoder 3 (UVD3), OpenCL® 1.1, OpenGL® 3.1, OpenEXR High Dynamic-Range (HDR), Shader Model 5.0, Microsoft® DirectX® 11

16.7 milione culori

Rezolutie externa/ rata de refresh:

 VGA port 1920 x 1200: 60 Hz

 HDMI® port 1920 x 1080: 60 Hz

Decodare MPEG-2 DVD

Decodare WMV9 (VC-1) si H.264 (AVC)

HDMI® (High-Definition Multimedia Interface) cu HDCP (High-bandwidth Digital Content Protection)

Stocare

Hard disk drive

 2.5" (9.5 mm) 160/250 GB

Multi-in-1 card reader, cu suport pentru:

 Secure Digital (SD) Card, MultiMediaCard (MMC), Memory Stick (MS), Memory Stick PRO (MS PRO), xD-Picture Card (xD)

 Card de stocare cu adaptor: miniSD, microSD, Memory Stick Duo, RS-MMC, Memory Stick PRO Duo

Audio

Suport High-definition audio

Mono speaker

Compatibil MS-Sound

Microfon digital incorporat

Webcam

Acer Video Conference, cu:

 Webcam Acer Crystal Eye, 1280 x 1024 pixeli

 Software Acer Video Conference Manager, cu Video Quality Enhancement (VQE), si suport pentru videoconferinte la rezolutie de 640 x 480 pixeli 7

Wireless si retea

WLAN: Acer InviLinkNplify 802.11b/g/n Wi-Fi CERTIFIED

Suport pentru Acer SignalUp

WPAN: Bluetooth® 3.0+HS (for Windows® 7 only)

WWAN: UMTS/HSPA la 850/900/1900/2100 MHz si quad-band GSM/GPRS/EDGE la 850/900/1800/1900 MHz, upgradabil la 7.2 Mb/s HSDPA si 5.7 Mb/s HSUPA (pentru modelul 3G)

LAN: Fast Ethernet

Adaptor si baterie

Adator energie

40 W Acer MiniGo AC:

 93.2 x 32.2 x 42.5 mm

 180 g

Baterie

 3 celule, 24.4 W 2200 mAh

Autonomie: 3 ore

 6 celule, 48 W 4400 mAh

Autonomie: 6 ore

Intrari si iesiri

Multi-in-1 card reader

3 porturi USB 2.0

Port VGA

Casti/speaker/line-out jack

Jack microfon

Ethernet (RJ-45)

DC-in

HDMI® port cu suport HDCP

Siguranta

BIOS user, supervisor, parola HDD

Kensington lock slot

Software

Productivity: Acer ePower Management; Acer eRecovery Management; Adobe® Flash® Player 10.1; Adobe® Reader® 9.1; eSobi; Bing Bar; Microsoft® Office 2010 preloaded (necesita cheie pentru activare); Norton Online Backup

Securitate: McAfee® Internet Security Suite Trial; MyWinLocker®

Gaming: Oberon GameZone

Communication and ISP: Acer Crystal Eye; Acer Video Conference Manager; Microsoft® Silverlight; Skype; Windows Live Essentials

Web links and utilities: Acer Identity Card; Acer Registration; Acer Updater; Customized Internet Explorer® 8;

Eco compliance

ENERGY STAR®

WEEE

RoHS

Fara mercur

Cele mai citite