Bateria consolei Nintendo 3DS tine doar 3-5 ore

Durata de viata scurta a bateriei si timpul de incarcare mare ar putea crea probleme consolei Nintendo 3DS.

Alaturi de zvonurile sumbre (si nefondate) despre efectul ecranului 3D asupra ochilor tai, alte zvonuri spun ca durata de viata a bateriei consolei Nintendo 3DS nu se va putea compara vreodata cu predecesorii sai. Acum stim sigur: timpul de joaca pe o consola 3DS complet incarcata va fi intre trei si cinci ore sau de la cinci la opt ore daca o utilizati pentru a juca jocuri mai vechi pentru DS.

Acest lucru pune 3DS pe ultimul loc in ceea ce priveste durata de viata a bateriei comparativ cu modelele DS mai vechi, cu DSi XL cu o durata de la 13 pana la 17 ore sau chiar originalaul Nintendo DS care poate obtine cel putin 10 ore.

Presedintele Nintendo, Satoru Iwata, a avertizat cu privire la scaderea duratei de viata a bateriei in octombrie, spunand ca "este inevitabil ca Nintendo 3DS va necesita incarcare mai frecventa decat Nintendo DS." Incarcare care dureaza oriunde pana la trei ore si jumatate.

Puterea suplimentara este necesara nu numai pentru vizualizarea 3D dar si pentru conexiunea WiFi despre care Nintendo a spus initial ca va fi utilizata pentru updatarea 3DS la distanta si pentru combaterea pirateriei.

nintendo 3DS

Cele mai citite

Error: No articles to display