Eroare
  • Strange, but missing GJFields library for /var/www/clients/client1/web1/web/plugins/content/autoreadmore/autoreadmore.php
    The library should be installed together with the extension... Anyway, reinstall it: GJFields
Avertizare
  • Joomla\CMS\Filesystem\Folder::create: Path not in open_basedir paths.
  • JFile: :read: Imposibil de deschis fișierul: https://ajax.googleapis.com/ajax/libs/jquery/2.2.0/jquery.min.js
  • JFile: :read: Imposibil de deschis fișierul: /plugins/system/jqueryeasy/jquerynoconflict.js
  • JFile: :read: Imposibil de deschis fișierul: https://ajax.googleapis.com/ajax/libs/jqueryui/1.12.0/jquery-ui.min.js
Iti dau reducere 1% la PC Garage

VLC media player a fost retras din Apple App Store

Dezacordul cu privire la distributia in Apple App Store duce la retragerea aplicatiei VLC.

Redarea de fisiere video pe un iPod sau iPhone este destul de complicata, necesitand conversii de lunga durata si complicate utilizand software special deoarece iOS nu suporta formatul video ales de tine. Din fericire, au venit cei de la VideoLAN, creatorii softwareului extrem de cunoscut VLC care reda fisiere de orice tip cu aplicatia speciala pentru iPhone. Si acum au plecat.

Dupa un proces intentat de unul dintre dezvoltatorii din echipa VLC, Remi Denis-Courmont, aplicatia care permitea utilizatorilor de iPhone sau iPod sa vizualizeze orice format video a fost retrasa din Apple App store. Disputa a fost aparent pentru impunerea de catre Apple a drepturilor de management asupra tuturor aplicatiilor din App Store care este in conflict direct cu filozofia open source a VLC.

In timp ce pe de o parte suntem fericiti sa vedem avocatii open source ca se lupta cu Apple, rezultatul deciziei este faptul ca utilizatorii de iPhone sau iPod care depind de aplicatie pentru a viziona filme sunt din nou blocati cu lista de formate Apple. Utilizatorii care au descarcat aplicatia in timp ce aceasta era disponibila o pot utiliza in continuare, iar pentru toti ceilalti, vizionarea formatelor video este o intreaga afacere, ca de obicei.

vlc media player

Cele mai citite

Error: No articles to display