Samsung Galaxy S2 se va lansa la Mobile World Congress

Galaxy S2 cu ecran AMOLED de 4.3 inch se va lansa la MWC. Succesorul telefonului mobil cu succes imens Samsung Galaxy S, numit Samsung Galaxy S2 va fi dezvaluit la Mobile World Congress luna viitoare, sugereaza noile rapoarte.

Sosirea la MWC a fost anuntata de un ziar coreean chiar inainte de anul nou, iar ultimele rapoarte indica sosirea iminenta a telefonului Galaxy S2 care ne este aratat si in cateva imagini aparute pe web.

Se pare ca acesta va beneficia de versiunea Gingerbread a sistemului de operare Android. Noul Samsung Galaxy S va beneficia de ecran AMOLED de 4.3 inch, chip NFC integrat si cea mai recenta versiune a sistemului de operare centrat pe dispozitive mobile de la Google, Android 2.3.

Conform declaratiilor recente ale companiei, este posibil ca Galaxy S2 sa fie primul telefon mobil Samsung cu procesor dual-core, provocand flota de dispozitive dual-core dezvaluite la CES.

Mobile World Congress va avea loc in Barcelona intre 14 si 17 februarie si aici vor veni cei mai importanti jucatori din lumea portabilelor veniti sa prezinte tehnologii inovatoare.

Samsung galaxy s2

Cele mai citite