Iti dau reducere 1% la PC Garage

Acer a devenit partener oficial Ducati

Acer anunta semnarea unui acord cu Ducati Corse, devenind Partener Oficial al prestigioasei companii de motociclete. Pentru a reusi in orice fel de competitie sportiva ai nevoie de lucru in echipa, angajament, flexibilitate si rezistenta, iar toate aceste valori se regasesc in cadrul ambelor companii. Semnarea parteneriatului nu este intamplatoare, Acer investind de mult timp in lumea sportului.

Ducati este unul dintre cele mai importante si mai vechi branduri din Italia. A debutat la MotoGP in anul 2003, devenind in scurt timp unul dintre cei mai redutabili competitori.

Acer si Ducati Racing impartasesc aceleasi idealuri: pasiunea pentru performanta si excelenta, determinarea de a atinge noi obiective si dorinta de a deschide noi drumuri.

“Atat Acer cat si Ducati au dovedit faptul ca lucrul in echipa si spiritul de competitie pot transforma obiective ambitioase in rezultate concrete,” a precizat Gianpiero Morbello, Corporate Vice President Marketing si Brand, Acer Group. "Am decis sa semnam acest important parteneriat avand convingerea ca prin combinarea celor doua brand-uri se va consolida implicarea Acer in lumea motosportului, iar acest lucru va aduce un plus pentru companie”.

Acordul cu Acer reprezinta pentru noi realizarea unui obiectiv important,” a precizat Filippo Preziosi, Ducati Corse General Director. " Acer ne va pune la dispozitie atat sisteme fiabile si performante cat si experienta sa in lumea curselor. Prin semnarea acestui acord ne-am indeplinit ambele obiective propuse.”

Acordul initial presupune ca in primii doi ani Acer sa furnizeze componente hardware si servere Gateway. Multumita solutiilor Acer si Gateway, Ducati va beneficia de avantajele oferite de cele mai moderne si mai eficiente sisteme dedicate lucrului cu aplicatii 3D CAD, pentru designul motorului; sisteme dedicate lucrului cu aplicatiile de simulare dinamica a fluidelor, dar si de echipamente mobile de mare performanta care vor oferi puterea necesara realizarii de analize de date telemetrice.

 

Acer Logo

Cele mai citite