Eroare
  • Strange, but missing GJFields library for /var/www/clients/client1/web1/web/plugins/content/autoreadmore/autoreadmore.php
    The library should be installed together with the extension... Anyway, reinstall it: GJFields
Avertizare
  • Joomla\CMS\Filesystem\Folder::create: Path not in open_basedir paths.
  • JFile: :read: Imposibil de deschis fișierul: https://ajax.googleapis.com/ajax/libs/jquery/2.2.0/jquery.min.js
  • JFile: :read: Imposibil de deschis fișierul: /plugins/system/jqueryeasy/jquerynoconflict.js
  • JFile: :read: Imposibil de deschis fișierul: https://ajax.googleapis.com/ajax/libs/jqueryui/1.12.0/jquery-ui.min.js
  • JFile: :read: Imposibil de deschis fișierul: /var/www/clients/client1/web1/web/plugins/content/jw_allvideos/jw_allvideos/includes/js/behaviour.js?v=6.1.0
Iti dau reducere 1% la PC Garage

Aplicatia Nike+GPS include acum ''Play Tag''

Intrece-ti toti prietenii la alergat! Aplicatia iPhone pentru fitness Nike+GPS a fost actualizata pentru a permite prietenilor sa se joace jocul ''Tag'' in alergarile de zi cu zi. Jocul clasic ''Play Tag'' se joaca intr-o suprafata determinata, se desemneaza un ''it'', iar cel care este prins devine apoi ''it''. Jocul este asemanator jocului ''magarul intre oi'' de care cu siguranta ai auzit.

Succesul enorm al aplicatiei care permite alergatorilor sa masoare distanta, timpul, viteza si caloriile si inregistreaza traseul pe un senzor GPS include acum instrumentul motivational perfect pentru competitia intre prieteni, chiar si pentru cei care alearga singuri.

Nike GPS pentru iPhone

Dupa ce ai terminat alergarea de zi cu zi, aplicatia te va intreba daca vrei sa te joci ''Play Tag'' care include stabilirea unei provocari bazate pe alergarea ta. Regulile tale se pot baza pe distanta pe care alergi, timpul pe care il petreci la alergat sau ora din zi la care te duci la alergat. Prietenul care ajunge ultimul in competitie va fi ''it''. Jocul continua pana cand fiecare dintre prietenii invitati si-au terminat alergarea.

Ne imaginam ca este o puternica motivare pentru a face un pas in plus (la propriu si la figurat vorbind), sa stai afara mai mult cu cinci minute sau sa te ridici cu cateva minute inainte din pat pentru a alerga. Probabil ca iti mai aduci aminte din scoala cum e sa fii magarul intre oi cand la locul de joaca toata lumea fuge de tine. Cine de pe acest pamant ar vrea sa redeschida aceste rani?

Aplicatia Nike+GPS cu Virtual Tag este disponibila la App Store. Urmariti videoclipul de mai jos pentru a vedea cum functioneaza:

Cele mai citite

Error: No articles to display