Xbox Kinect este pentru fete anunta directorul Microsoft

Kinect se adreseaza fetelor dupa cum decalra Ballmer "Xbox nu este o consola pentru jocuri". Directorul Microsoft, Steve Bellmer, a sugerat recent ca noul Kinect motion controler este pentru fete, anuland declaratia oficiala Microsoft conform careia dispozitivul se adreseaza intregii familii.

Lansat pentru a fi utilizat cu consola Xbox 360, "centrul de divertisment al familiei" asa cum il numeste Ballmer, senzorul hands-free a fost vandut in mai mult de un milion de unitati in primele 10 zile de la lansare. Ballmer a declarat la CES (Consumer Electronics Show) ca vanzarile Kinect au depasit 8 milioane de unitati de la sosirea sa din noiembrie.

Ballmer a anuntat "... te duci la baiatul cu medie de varta de 15 ani si acesta va spune: Imi voi cumpara un Xbox" adaugand: "Vreau ca fetele cu medie de varsta 15 ani sa fie incantate de Kinect."

Cu titluri de lansare pentru Kinect precum Kinectimals si Dance Central urmand Get Fit cu Mel B si Dance Paradise este clar ca dispozitivul Kinect nu este numai pentru pasionatii de jocuri hardcore si ca se adreseaza puternic publicului feminin.

Ballmer a adaugat "Xbox nu este o consola pentru jocuri. Xbox este un centru de divertisment pentru familie. Este un loc de socializare. Este un loc in care sa va uitati la TV... Hulu va sosi in curand. Este unicul sistem in care tu controlezi. Vocea ta, gesturile tale, corpul tau."

 

Xbox Kinect

Cele mai citite

Error: No articles to display