Noua generatie Apple iPod Touch va beneficia de ecran 3D fara ochelari

Viitorul iPod Touch va adauga jocuri 3D. O data cu sosirea prevazuta a dispozitivului iPad 2 peste cateva saptamani si a telefonului iPhone 5 care se arata la orizont, cele mai recente rapoarte despre noua generatie iPod Touch indica faptul ca acesta va beneficia de display 3D care nu necesita ochelari speciali.

Producatorii display-ului Apple cu care cea de-a cincea generatie de iPod Touch, asteptata sa urmeze ciclul strict Apple si sa se lanseze in septembrie, va veni echipat cu un ecran inspirat de specificatiile consolei Nintendo 3DS.

In timp ce zvonul acesta este o picanterie, iPod Touch va beneficia de design slim si finisaje perfecte, iar includerea unui display 3D pe dispozitivul portabil va deschide calea catre numeroase aplicatii.

Prezentat alaturi de puternic actualizatele iPod Nano si iPod Shuffle, cele mai recente imagini cu Touch il dezvaluie cu camera fata si spate alaturi de tehnologia de apeluri video FaceTime de la Apple si o forma noua, mai subtire.

Apple a fost zguduit de curand cu anuntul ca liderul sau carismatic si formidabil, Steve Jobs si-a luat concediu medical. Supravietuitorul cancerului care in 2009 a suferit de transplant de ficat a scris angajatilor Apple ca lipseste si ca ii va anunta cand se intoarce.

Ce caracteristici ati vrea sa vedeti la noul iPod Touch?

 

iPod Touch 4

Cele mai citite