AMD lanseaza Phenom II X6

AMD anunta disponibilitatea imediata a noului procesor AMD Phenom™ II X6 si a chipset-ului AMD 890FX.

Utilizatorii pasionati de divertisment 3D si capabilitati multi-monitor pot beneficia acum, la un pret accesibil, de performantele unui procesor cu sase nucelee si de capabilitatile seriei grafice ATI Radeon™ HD 5000.

Procesorul AMD Phenom II X6 detine noua tehnologie Turbo CORE ce transfera performanta catre trei nuclee dedicate ce opereaza la frecvente ridicate. Procesorul AMD Phenom II X6 poate face trecerea in modul Turbo pentru jocuri pretentioase sau software de productivitate ce necesita doua sau trei nuclee, sau la modul de operare pe 6 nuclee pentru cerinte foarte ridicate de procesare, precum crearea de continut sau aplicatii 3D.

amd_phenom_ii_x6

Procesoarele AMD Phenom II X6 sunt compatibile cu placile de baza pe socket AM3 si AM2+ prin intermediul unui update de BIOS.

Cu ajutorul noului AMD OverDrive™ 3.2.1, pasionatii PC pot regla performantele sistemului, particulariza setarile si optimiza performantele memoriei pentru cele mai noi platforme AMD, cu cele mai recente procesoare AMD Phenom II X6.

Chipset-ul AMD 890FX este principalul complement pentru procesoarele AMD Phenom II X6, ce ofera suport pentru tehnologia ATI CrossFireX™ si premiata tehnologie multi-display ATI EyeFinity, si este capabil sa sustina pana la patru placi grafice ATI Radeon HD.

Toate componentele necesare pentru a construi un sistem AMD complet care sa includa procesorul AMD Phenom II X6 pot fi cumparate la un pret mai mic decat cel al unui singur procesor pe 6 nuclee de la competitie.

AMD 890FX cu chipset-ul SB850 include cele mai noi interfete SATA 6Gb/s, Gigabit Ethernet, tehnologie HyperTransport™ 3.0, si PCI Express® generatia 2.0

Cele mai multe placi de baza AMD 890FX ofera SuperSpeed USB 3.0, sincronizare rapida si transfer pentru fisierele media digitale pe noua generatie de dispositive USB 3.0

Cele mai citite