Iti dau reducere 1% la PC Garage

Logitech Wireless Mouse M515

Logitech a lansat Logitech Wireless Mouse M515, un mouse care functioneaza perfect pe suprafete moi, canapea, pat sau perna. Logitech Wireless Mouse M515 dispune de o carcasa cu capat izolat care face ca alunecarea pe material sa fie lina si de un senzor de detectare a mainii care activeaza mouse-ul doar la atingerea lui.

"Milioane de oameni isi conecteaza calculatorele la televizor, iar mouse-ul M515 a fost conceput ca sa raspunda nevoilor unice acestei experiente," a precizat Camelia Barbalata, Country Manager Logitech pentru Romania. "In timp ce tehnologia evolueaza iar obisnuintele de consum ale utilizatorilor se schimba, Logitech continua sa dezvolte dispozitive care sa faciliteze controlul si accesul la universal digital."

Cu ajutorul senzorului de detectare a mainii, mouse-ul Logitech Wireless M515 functioneaza doar atunci cand este apucat iar cand nu este folosit, acesta intra in stare de hibernare. Capatul izolat, astfel realizat incat firele de material sa nu inabuse aria de acoperire al senzorului, da cursorului control indiferent de suprafata pe care folosesti mouse-ul. Iar baza glisanta poarta mouse-ul fara probleme pe canapele, paturi, perne, haine, carpete si birouri.

Logitech Wireless Mouse M515

Cu ajutorul functiei Logitech Hyper-Fast Scrolling, mouse-ul M515 navigheaza fara intreruperi prin feed-urile retelelor sociale si ale blogurilor stufoase. Iar cand vrei sa ai mai mult control, poti comuta pe modul click-to-click.

Noul mouse Logitech dispune de o baterie cu durata de viata de doi ani, nefiind nevoie sa mai schimbi bateriile in mod frecvent. Te vei bucura de conectivitatea wireless plug-and-forget datorita receiver-ului minuscul Logitech Unifying. Receiver-ul stabileste conectari fara caderi sau intarzieri si poate ramane conectat la laptop asa ca greu se poate pierde. In plus, poti adauga alte mouse-uri si tastaturi cu acelasi receiver.

Logitech Wireless Mouse M515 va fi disponibil in Europa incepand cu luna aprilie, la un pret recomandat de 49,99 Euro.

Cele mai citite

Error: No articles to display