Nvidia a lansat Geforce GTX 560 Ti

NVIDIA anunta disponibilitatea imediata a noii unitati de procesarea vizuala GeForce GTX 560 Ti. Oferind un nivel de performanta cu 33% mai ridicat, un potential de „overclocking'' mult mai mare si un raport performanta per watt impresionant, GeForce GTX 560 Ti dovedeste din nou ca unitatile de procesare vizuala se afla printre preferintele impatimitilor de jocuri. GeForce GTX 560 Ti reprezinta cel mai recent produs din linia de unitati de procesare vizuala ''Fermi'', care au fost proiectate sa ofere cel mai inalt grad de performanta DirectX 11 (DX11) pentru platformele de jocuri. GeForce GTX 560 Ti ofera un nou raport pret/performanta pe piata platformelor de jocuri PC, mentinand nivelul de acustica, cu cerinte minime de consum.

Precum toate GPU-urile NVIDIA ''DX11 Done Right'', GTX 560 Ti ofera cel mai inalt grad de performanta din clasa sa, pentru jocurile DX11. Prin comparatie cu cel mai apropriat competitor, GTX 560 Ti este cu 65% mai rapida in cele mai recente jocuri cu teselare si cu 30 de procente mai rapida in generatia precedenta de jocuri DX9 si DX10. Beneficind de un design superior, o frecventa a nucleului de 822MHz si 384 nuclee CUDA, proiectate pentru ultima generatie de jocuri DX11, GTX 560 Ti reuseste sa fie cu pana la 46% mai rapid decat produsele concurente, cu un pret ridicat de 20%.

''GTX 560 Ti GPU ofera toate avantajele: performanta impresionanta, potential de ''overclocking'' ridicat si este foarte silentioasa — reprezentand caracteristiciile unui GPU performant,'' a declarat Drew Henry, general manager GeForce GPU business la NVIDIA. ''Şi acest potential impresionant de overclocking ofera partenerilor nostri posibilitatea de a pune in vanzare placi cu frecvente ridicate, pentru un grad si mai mare de performanta, ce ofera jucatorilor sansa de a se bucura de jocuri la setari maxime. Datorita lui GTX 560 Ti si a jocurilor DX11 ce se vor lansa in viitorul apropiat, acum este timpul perfect pentru a fi un entuziasmat al jocurilor pe PC!''

Compatibil cu tehnologiile NVIDIA 3D Vision si NVIDIA Surround, GPU-ul GeForce GTX 560 Ti ofera de asemenea puterea grafica si latimea de banda necesare pentru a experimenta jocuri si pentru a viziona filme Blu-ray de inalta definitie in mod de stereoscopie 3D, pe un singur monitor sau pana la 3 monitoare, pentru o experienta imersiva. Datorita tehnologiei NVIDIA SLI, cea mai scalabila platforma multi-GPU, impatimitii de jocuri se vor bucura de posibilitatea de a mari nivelul de performanta prin adaugarea unei a doua unitati GeForce GTX 560 Ti.

Cu un pret de e-tail ce porneste de la 239 Euro, GTX 560 Ti va fi disponibil incepand de astazi de la parteneri precum ASL, ASUS, Colorful, ECS, EVGA, Gainward, Galaxy, Gigabyte, Innovision 3D, Jetway, Leadtek, MSI, Palit, Point of View, PNY, Sparkle, Zotac si altii.

 

Asus Geforce GTX560 Ti

Cele mai citite