AMD lanseaza noile platforme VISION pentru notebook si desktop

AMD va prezenta, in cadrul unui eveniment desfasurat pe Coasta de Azur, noile platforme notebook si desktop echipate cu tehnologie VISION.

Lansata in septembrie 2009, tehnologia VISION de la AMD simplifica experienta de achizitie a unui computer, prin inlocuirea derutantelor specificatii tehnice cu descrieri simple despre activitatile care pot fi derulate pe respectivul computer. VISION face referire si la impresionanta performanta vizuala pe care o poate livra orice PC VISION – ideal pentru nenumarate activitati de divertisment, de la vizionarea filmelor pana la gaming si editare foto.

amd_vision

Utilizatorul isi transforma PC-ul, in mod constant, intr-un dispozitiv destinat divertismentului: partajarea de poze si filme prin intermediul retelelor de socializare, descarcarea de emisiuni TV prin intermediul siteurilor de divertisment HD sau editarea fotografiilor de familie. Computerele VISION sunt optimizate pentru activitati de vizualizare a continutului video, creare de continut si medii digitale.  Cannes si Festivalul de film de la Cannes sunt imprejurarile perfecte pentru AMD in a-si demonstra pozitia de lider in tehnologiile de grafica si experienta vizuala, disponibile prin intermediul tehnologiei VISION.

Cele mai citite