Notebook-uri si netbook-uri de la Samsung

Samsung Electronics Romania introduce in premiera, in portofoliul sau, categoria de notebook-uri si netbook-uri prin lansarea pe piata locala a 7 modele: RF 510, RV508, R538I, R538E, SF310, NF210 si N145. Designul elegant si capacitatile tehnologice de inalta performanta se regasesc in notebook-urile si netbook-urile Samsung ce se adreseaza utilizatorilor sofisticati, cu un stil de viata modern. Noile notebook-uri inglobeaza valorile si rafinamentul unui gentleman, raspunzand in aceeasi masura barbatului si femeii moderne, caracterizati prin eleganta si stil.

Statutul de gentleman este ilustrat ca fiind un concept, o arta si o atmosfera a tuturor oamenilor care, indiferent de sex, imbratiseaza aceste valori. Razvan Lucescu, Cristina Bazavan si Andi Moisescu, trei dintre personalitatile din Romania recunoscute pentru prestanta lor, reprezinta acest concept si vorbesc despre el ca fiind pentru ei un stil de viata ce imbina clasicul cu modernul. Ei sunt primii utilizatori ai laptopurilor lansate de Samsung Electronics in Romania.

''Sunt un om practic, caruia ii plac lucrurile simple si usor de manevrat. Recunosc ca aptitudinile tehnice nu se numara printre atuurile mele, dar laptopul Samsung RF510 s-a dovedit a fi foarte 'user friendly' si un real suport in rezolvarea nevoilor mele punctuale. Cu ajutorul acestui laptop ma documentez pentru meciuri, urmaresc site-uri legate de profesia mea, comunic si imi comand cartile de care am nevoie'', declara Razvan Lucescu, antrenorul echipei nationale de fotbal.

Samsung RF510

Create pentru a veni in intampinarea utilizatorilor exigenti, notebook-urile din gama RF ofera functii dintre cele mai variate: de la spatiul mare de stocare, la editarea continutului video si foto in HD sau la garantarea celor mai avansate experiente multimedia. Seria de notebook-uri RF este alegerea ideala pentru cei care isi doresc functionalitate si fiabilitate inegalabile.

''La Samsung RF 510 cel mai mult ma atrage experienta multimedia'', spune Andi Moisescu. „Cat am fost in vacanta, am rulat filme HD iar rezultatul a fost conform asteptarilor. În plus, laptopul porneste la doar cateva secunde dupa ridicarea clapetei, datorita functiei Fast Start, ceea ce imi economiseste din timp si imi menajeaza rabdarea''.

Fie ca sunt folosite intr-o intalnire de afaceri sau acasa, noile notebook-uri atrag utilizatorul prin experientele tehnologice de ultima generatie, oferind in acelasi timp acea nota de rafinament menita sa completeze stilul de viata al unui veritabil businessman.

SF310 este unul dintre modelele reprezentative ale noii game de notebook-uri, remarcandu-se prin aspectul aparte si calitatea tehnologica de top. Acesta raspunde prompt utilizatorilor care cauta mobilitate de ultima ora completata de un design desavarsit. Procesoarele dual core Intel Core i3 / i5, bateria premium Litiu Polimer care ofera pana la 7,5 ore de viata si tehnologia Fast Start sunt doar cateva dintre aspectele distinctive ale seriei SF, asigurandu-i consumatorului cele mai avansate experiente de mobilitate si functionalitate.

Samsung SF310 Ivory

''Pentru latopul care-mi tine companie caut un design elegant dar minimalist; nu-mi plac lucrurile care sa epateze – imi plac lucrurile carora le simti finetea la atingere'', spune Cristina Bazavan, jurnalist si blogger. ''Traim vremuri in care suntem nevoiti sa fim multi tasking. Daca nu ne ajuta tehnologia de langa noi, pierdem timp si nu suntem eficienti. Am nevoie de acces rapid la blog, Facebook, Twitter, cum am nevoie si sa pot sharui rapid continut multimedia.

Ok, sa va spun ca pe laptopul meu Samsung SF 310 l-am numit White beauty, dupa doar o zi de utilizare?''

Aflandu-se pentru prima data pe piata romaneasca de laptopuri, Samsung a ales sa se adreseze in primul rand publicului print-o selectie deosebita, prin care sa ofere cele mai bune solutii. Alte doua exemple reprezentative sunt notebook-urile R538EP si R538I, care demonstreaza aceleasi standarde ridicate de calitate oferind conectivitate nelimitata, un sistem audio performant si functia speciala SuperSilent Mode© pentru operare silentioasa.

Pentru utilizatorii interesati de un un design extrem de functional, RV508I este alegerea ideala. Acesta dispune de o tastatura numerica care faciliteaza utilizarea si asigura o eficienta sporita. Cu un card de memorie 4-in-1 un display LCD 15.6'', stocarea si vizualizarea continutului multimedia nu a fost niciodata mai placuta.

Samsung R538 Brown

Ca si in cazul laptopurilor Samsung, netbook-urile din familia NF si N vin in intampinarea consumatorilor cu o gama de caracteristici remarcabile care le ofera conectivitate continua si tehnologii de top. Modelul NF210 nu face compromisuri cand vine vorba de stil, avand un design ultra-portabil ce ii ofera utilizatorului oportunitatea permanenta de a-l folosi in orice mediu. Cu netbook-urile din seria NF, mobilitatea nu mai este o problema.

Persoanele pentru care portabilitatea este un factor esential in alegerea unui laptop pot opta pentru N145P, un netbook care se remarca in primul rand prin design-ul ultra compact. Acesta are o greutate de numai 1,24 kg, reusind in acelasi timp sa impresioneze prin acelasi grad ridicat de functionalitate si fiabilitate.

Odata cu lansarea gamei de notebook-uri si netbook-uri, Samsung marcheaza ultimele repere de eleganta si performanta din lumea dispozitivelor de inalta clasa si invita consumatorii intr-un univers definit prin stil si rafinament.

Cele mai citite