Eroare
  • Strange, but missing GJFields library for /var/www/clients/client1/web1/web/plugins/content/autoreadmore/autoreadmore.php
    The library should be installed together with the extension... Anyway, reinstall it: GJFields
Avertizare
  • Joomla\CMS\Filesystem\Folder::create: Path not in open_basedir paths.
  • JFile: :read: Imposibil de deschis fișierul: https://ajax.googleapis.com/ajax/libs/jquery/2.2.0/jquery.min.js
  • JFile: :read: Imposibil de deschis fișierul: /plugins/system/jqueryeasy/jquerynoconflict.js
  • JFile: :read: Imposibil de deschis fișierul: https://ajax.googleapis.com/ajax/libs/jqueryui/1.12.0/jquery-ui.min.js
Iti dau reducere 1% la PC Garage

Noi detalii Age of Empires Online

Reincarnarea online a uneia dintre cele mai populare serii de jocuri RTS din toate timpurile, Age of Empires Online, va introduce in premiera capitale upgradabile, posibilitatea jucatorilor de a face comert intre ei si misiuni cooperative. Fiecare jucator din Age of Empires Online va avea propriul oras capitala care va putea fi imbunatatit prin resurse. De asemenea, resursele dar si fortele armate pot fi schimbate cu alti jucatori din teritoriile invecinate. Vor fi introduse si misiuni single player, iar un mod cooperativ va permite crearea de echipe cu alti jucatori pentru a ataca civilizatii invecinate de pe harta.

Jocul va fi free to play, insa un abonament premium va oferi jucatorilor acces la intreg contentul, precum batalii PvP customizabile sau acces la nivelul maxim al abilitatilor tehnologice.

Pe langa toate cele prezentate, chiar daca jocul nu a fost lansat inca nici in faza de testare, exista planuri pentru lansarea de expansiuni in viitor.

 

age of empires

Cele mai citite

Error: No articles to display