Noul monitor LED Philips 232EL2 Full HD

Philips lanseaza in Romania noul monitor Full HD 232EL2, menit a-i transpune pe utilizatori in universul jocurilor si al filmelor, prin intermediul comenzilor SmartTouch. Gamerii vor privi satisfacuti la ecranul LCD Full HD ce ofera o rezolutie panoramica de 1920x1080p ce permite obtinerea unor imagini extraordinare din orice semnal HD. Monitorul produce imagini vii, fara modificari de intensitate, cu stralucire optima si culori superbe, creand astfel o experienta vizuala deosebita. Imaginea extrem de detaliata ii va multumi mai ales pe cei care aleg un film de razboi sau pe gamerii care petrec ore intregi incercand sa aleaga cele mai bune tactici intr-un joc de strategie.

Pentru ajustarea luminozitatii sau a claritatii imaginii, butoanele de control inteligente SmartTouch sunt de folos atunci cand surse de iluminare externe modifica ambianta incaperii. Sensibile la cea mai mica atingere, butoanele SmartTouch pot porni monitorul sau pot creste luminozitatea si claritatea imaginii cu SmartImage Lite. Cand sunt activate, pictogramele SmartTouch se aprind pentru a indica faptul ca au fost selectate.

Philips 232EL2

Contrastul de 20.000.000:1 al monitorului Philips 232EL2 va asigura ca filmele si jocurile vor putea fi savurate la cea mai buna calitate. Tehnologia avansata de procesare video Philips creaza imagini foarte vii, prin combinarea sa cu tehnologia de atenuare extrema a luminii si cu cea de iluminare din spate. SmartContrast va creste contrastul, utilizand un nivel superior de negru si randarea exacta a umbrelor si a culorilor intunecate. Imaginile realiste vor fi pe placul atat a pasionatilor de filme noir cat si a celor sedusi de jocurile intunecate.

Controlul facil al imaginii pe formatul OS comuteaza de pe aspect ratio-ul de 4:3 la formatul widescreen si inapoi, pentru a se potrivi ratio-ul ecranului cu continutul redat. Formatul permite manipularea de documente mari fara a face scroll. In plus, poate reda continut multimedia in format widescreen si ofera continut nativ cu ratio de 4:3.

Conectivitatea HDMI ajuta la conectarea laptop-ului la monitorul Philips 232EL2 si vizionarea filmului impreuna cu prietnii in cele mai bune conditii.

Noul monitor Philips este certificat Energy Star 5.0. Certificarea Energy Star asigura ca monitorul bifeaza toate standardele de eficientizare a energiei si ca functioneaza cu aceeasi eficienta pe toate nivele operationale. Monitorul Philips 232El2 depaseste standardul initial. De exemplu, un monitor aflat in sleep mode trebuie sa consume mai putin de un 1 Watt conform standardului Energy Star 5.0, iar un monitor Philips consuma mai putin de 0,5 Wati.

Monitorul, atragator si elegant, va avea un pret recomandat de 799 Lei.

Cele mai citite