Noul desktop Acer Aspire Z5761

Combinand un nivel ridicat de performanta, entertainment excelent si un design stilat si modern, noul desktop all-in-one Acer Aspire Z5761 prevesteste urmatoarea generatie de computing. Datorita ecranului cu functionalitate multi-touch, Aspire Z5761 ofera utilizatorului atat o experienta dinamica, cat si una dintre cele mai simple modalitati de a interactiona cu PC-ul si de a va integra toate tipurile de continut multimedia. Ca punct de plecare pentru aceasta maniera inteligenta de a va accesa PC-ul si Internetul, Acer TouchPortal ofera o experienta cu adevarat directa, reunind o suita completa de aplicatii touch imbunatatite si gadget-uri pentru distractie si divertisment:

• TouchBrowser este un web browser touch prietenos, conceput pentru cautare, recuperare si prezentare de informatii de pe Internet;

• TouchCam-ul are touch control, o caracteristica extrem de utila pentru a adauga efecte video distractive in timp ce sunteti online pe chat sau faceti inregistrari cu o anumita tema, pe care sa le vizionati impreuna cu prietenii, pe YouTube ;

• TouchMusic va permite sa navigati, sa va administrati si sa va rulati fisierele preferate cu muzica ;

• TouchPhoto integreaza gestionarea fotografiilor cu capabilitati de partajare a acestora, fiind special conceput pentru a interactiona atat cu imagini locale, cat si cu albume online;

• TouchVideo include caracteristici precum gestionare si partajare de fisiere video. Va permite sa savurati filme Blu-ray sau DVD, ori inregistrari personale, dar si sa navigati si sa partajati fisierele dumneavoastra video pe YouTube.

Acer Aspire Z5761

Insa Acer TouchPortal nu este singura modalitate in care Aspire Z5761 va reuneste activitatile digitale. Modelul este dotat si cu Clear.fi, noul sistem de media sharing de la Acer. Clear.fi este o solutie cross-platforma care functioneaza imediat ce ati scos produsul din cutie, detectand automat dispozitivele cu compatibilitati Clear.fi conectate la reteaua wireless din locuinta si apoi permitand tuturor tipurilor de continut digital stocate pe oricare dintre acestea sa fie partajate fara probleme, folosind interfata media Clear.fi.

Avand un design modern, minimalist, Aspire Z5761 se incadreaza cu usurinta in orice décor. Liniile geometrice, cu taieturi clar definite, pun in valoare combinatia de aluminiu cu suprafete negre mate si lucioase, creand un efect elegant. Lumina albastra, rece, situata deasupra boxelor integrate, lumineaza tastatura. Cand nu este utilizata, aceasta poate fi mascata sub PC. Inspirat de arta moderna, standul argintiu este conceput cu o fereastra pentru organizarea cablurilor, dar isi pastreaza in acelasi timp design-ul simplu si foarte stilat.

In ceea ce priveste nivelul de performanta, Acer Aspire Z5761 este un PC avansat, bogat in tehnologii de ultima ora, concepute special pentru a asigura o experienta de computing imbunatatita. Exploatand a doua generatie a familiei de procesoare Intel Core, care include Tehnologia Intel Turbo Boost 2.0, capabila sa creasca nivelul de performanta ca raspuns la cele mai solicitante sarcini, cum ar fi editare de fisiere multimedia sau rulare de jocuri dinamice, acest desktop poate oferi viteza optima, permitand lucrul in regim de multitasking in conditii de performanta superioara si asigurand divertisment si productivitate maxima.

Componentele vizuale si audio de inalta calitate va asigura divertisment in conditii excelente. Avand un display mare, de 58,4 cm (23'') Full HD 1080p 16:9, cu timp de raspuns de 5 milisecunde si solutii puternice de grafica, veti surprinde si cele mai marunte detalii din filmele, jocurile, fotografiile sau programele TV preferate, datorita imaginilor extrem de clare si pline de culoare. Componenta audio, fascinanta si cu performante excelente este asigurata de un sistem de boxe stereo 5W, in combinatie cu sistemul Dolby Home Theater v4 de nivel profesionist.

Avand in plus unitate optica Blu-ray Disc (optional), cititor de carduri multi-in-one si tuner TV (optional), aceste modele reunesc toate fatetele vietii dumneavoastra, de la filme si jocuri pana la imagini TV: un design all-in-one si in materie de entertainment.

Conectivitatea completa este asigurata de cele mai avansate tehnologii wireless si wired: conexiunea la retea 802.11b/g/n, Gigabit LAN si optional Bluetooth 2.1 incorporat. Microfonul incorporat si webcam-ul de inalta definitie va ajuta sa mentineti legatura cu prietenii si familia prin chat-uri si conferinte video.

In materie de stocare, o capacitate de pana la 1,5TB va ofera spatiu suficient pentru toate arhivele dumneavoastra digitale. Pana la 8GB de memorie DDR3 asigura o rulare excelenta a celor mai solicitante aplicatii, in timp ce un total de opt port-uri USB va asigura o conexiune la indemana pentru toate perifericele.

 

Specificatii Aspire Z5761

Sistem de operare

Genuine Windows 7 Home Premium 64-biti

Genuine Windows 7 Home Basic 64- biti

Genuine Windows 7 Home Premium 32- biti

Genuine Windows 7 Home Basic 32- biti

Linpus Linux Console Mode

Procesor

Intel Core i7-2600s

Intel Core i5-2500s

Intel Core i5-2400s

Chipset

Intel H67 Express Chipset

Memorie

Pana la 8 GB DDR3 1333 MHz SDRAM

Ecran

23’‘ Full HD 1920 x 1080 pixeli, luminozitate (300 niti) TFT LCD

16:9 aspect

Timp de raspuns 5 ms

16.7 milioane culori

Contrast 1000:1 (ACM)

Hard disk

Serial ATA hard disk max 1.5TB

Unitate optica

BD reader sau SuperMulti burner

Card reader

Multi-in-1 card reader, cu suport pentru:

  • MultiMediaCard (MMC)
  • MMCmobile
  • MMCmicro
  • Reduced-Size MultiMediaCard (RS-MMC)
  • Secure Digital (SD) Card
  • xD-Picture Card
  • Memory Stick
  • Memory Stick PRO
  • Memory Stick Duo
  • Memory Stick PRO Duo

Grafica

Intel HD Graphics technology

NVIDIA GeForce GT440 Graphics

NVIDIA GeForce GT435M Graphics

NVIDIA GeForce GT420 Graphics

Microsoft DirectX 11

TV-tuner

Hybrid analog (NTSC/PAL/SECAM) si digital (DVB-T or ATSC format) TV-tuner card cu suport software MPEG-2 stream encoding

Audio

Sistem Dolby-optimized surround sound cu doua boxe stereo incorporate

MIcrofon incorporat

Sistem stereo 5W

Compatibil MS-Sound

Retea

2 MP webcam

LAN: Gigabit Ethernet

WLAN: 802.11b/g/n

WPAN: Bluetooth 2.1+EDR

Porturi I/O

Frontal

  • Multi-in-1 card reader
  • Jack-uri microfon si casti

Spate

  • Port PS/2 tastatura si mouse
  • Trei porturi audio
  • Port D-Sub VGA
  • Port Ethernet (RJ-45)
  • TV-tuner (optional)

Software

Acer eRecovery Management

Acer Clear.fi

Acer Game Zone

Acer TouchPortal

Adobe Flash Player

Adobe Reader

Bing Bar

eSobi

McAfee Internet Security Suite 2010 Trial

Microsoft Office 2010 preloaded (purchase a product key to activate)

Microsoft Office Starter 2010

MyWinLocker

Nero 9 Essentials

Netflix

Norton Online Backup Trial

Skype

Windows Live Essentials

Dimensiuni

496 x 549 x 129 (D)

Incarcator

220 W / 220 W (PFC)

Certificate

Nemko (CB), MET, CE, FCC

Accessorii

Tastura si mouse wireless Acer

Cele mai citite