Eroare
  • Strange, but missing GJFields library for /var/www/clients/client1/web1/web/plugins/content/autoreadmore/autoreadmore.php
    The library should be installed together with the extension... Anyway, reinstall it: GJFields
Avertizare
  • Joomla\CMS\Filesystem\Folder::create: Path not in open_basedir paths.
  • JFile: :read: Imposibil de deschis fișierul: https://ajax.googleapis.com/ajax/libs/jquery/2.2.0/jquery.min.js
  • JFile: :read: Imposibil de deschis fișierul: /plugins/system/jqueryeasy/jquerynoconflict.js
  • JFile: :read: Imposibil de deschis fișierul: https://ajax.googleapis.com/ajax/libs/jqueryui/1.12.0/jquery-ui.min.js
Iti dau reducere 1% la PC Garage

Angry Birds Rio se va lansa in martie

Rovio a semnat un contract cu 20th Century Fox pentru a produce o versiune Angry Birds corespunzatoare viitorului film Rio, un fiml animat 3D despre un papagal numit Blu. Jocul va fi similar cu versiunea Angry Birds pe care o stim si o iubim, dar cu cateva personaje din film.

Editia Rio va fi disponibila pentru download incepand cu luna martie pentru diferite platforme. Peter Vesterbacka de la Rovio spune ca acordul va aduce ''vizibilitate la nivel global'', adaugand faptul ca va fi ''ca si cum am fi facut filmul nostru propriu.''

Exista zvonuri de anul trecut despre filmul Angry Birds. Aceasta idee pare sa ridice seria de jocuri la nivelul desenelor animate de sambata dimineata.

Avand in vedere ca jocul Angry Birds a fost descarcat de peste 50 de milioane de ori pe platforme diferite, cu siguranta cel mai mare beneficiar va fi Fox, al carui film va profita de succesul masiv al seriei de jocuri si isi va gasi drumul catre fanii loiali Rovio.

angry birds rio

Cele mai citite

Error: No articles to display