Samsung a inmultit familia Galaxy

Samsung a anuntat familia Samsung GALAXY: Samsung GALAXY Ace, Samsung GALAXY Fit, Samsung GALAXY Gio si Samsung GALAXY mini. Toate modele ofera o abordare unica a experientelor unui smartphone, extinzand linia de smartphone-uri Android catre un segment extins de consumatori. Urmarind succesul fenomenal al modelului Samsung GALAXY S, noile smartphone-uri Samsung GALAXY vor veni in intampinarea cererilor actualilor si potentialilor utilizatori de smartphone-uri. Familia Samsung GALAXY dovedeste faptul ca smartphoneurile se pot adapta oricarui stil de viata, prin experientele multimedia sporite si aplicatiile avansate precum si prin aplicatia Social Hub prin care utilizatorii pot relationa permanent cu prietenii si familia. Utilizatorii au acces la o gama nelimitata de posibilitati de divertisment prin intermediul a peste 100.000 de aplicatii disponibile pe Android Market si Samsung Apps, in timp ce comunicarea este foarte usoara via QuickType prin functia SWYPE de tastare rapida.

Familia Samsung GALAXY a fost inspirata din succesul lui Samsung GALAXY S, care s-a vandut intr-un numar uluitor de peste 10 milioane de exemplare in doar sapte luni. In crearea acestei familii de dispozitive, Samsung a preluat modelul mult premiatului Samsung GALAXY S si l-a modificat pentru a raspunde nevoilor emergente si variate ale consumatorilor. Gama Samsung GALAXY va fi prezentata in Barcelona cu ocazia Mobile World Congress intre 14 si 17 februarie.

Samsung GALAXY Ace

Samsung GALAXY Ace se adreseaza tinerilor profesionisti sociabili si moderni. Cu un design sofisticat, Samsung GALAXY Ace a fost creat ca un dispozitiv simplu, dar elegant. Acesta ofera experiente premium, avand un display HVGA de 3,5 inch integrat intr-un corp compact si confortabil. Totusi, aspectul stilat al smartphone-ului nu compromite din capacitatile tehnologice ale acestuia, cu un procesor de 800 MHz, functia de cautare vocala Google si aplicatia programul ThinkFree de vizualizare a documentelor.

Samsung Galaxy Ace

Samsung GALAXY Ace este disponibil in Rusia si va fi disponibil in curand si in alte tari europene, in India si in China.

Samsung GALAXY Fit

GALAXY Fit te tine in contact permanent cu jobul prin functia office viewer si iti ofera divertisment continuu prin camera de 5MP si calitatea muzicii redate. Este functional si distractiv, iar experienta utilizatorului este optimizata pentru sharing si navigare web cu un procesor de 600MHz. Fara batai de cap si neintelegeri, Samsung GALAXY Fit te poate ajuta sa duci o viata dubla prin designul prodesional care nu compromite abilitatile tehnologice.

Samsung Galaxy Fit

Samsung GALAXY Fit va fi disponibil in Rusia incepand din februarie si va intra gradual in alte piete europene, in India si in America de Sud.

Samsung GALAXY Gio

Samsung GALAXY Gio, cu un design neted si capacitati sporite de social networking este dispozitivul perfect pentru tinerii profesionisti care vor sa fie conectati in permanenta. Inspirat din termenul italian pentru ''bijuterie'', numele de Gio reflecta desavarsirea designului si rezistenta de a functiona cu un display HVGA de 3,2 inch. Samsung GALAXY Gio uneste inteligenta si estetica pentru utilizatorii care au nevoie de cele mai bune solutii din ambele puncte de vedere.

Samsung Galaxy Gio

Samsung GALAXY Gio va fi disponibil in Rusia si va intra gradual pe pietele altor tari europene, in India si China.

Samsung GALAXY mini

Un smartphone ideal pentru tinerii moderni si sociabili, Samsung GALAXY mini este o noutate binevenita pentru cei care isi doresc un dispozitiv intelligent, distractiv si functional in aceeasi masura. Cu un display QVGA de 3,14 inch, Samsung GALAXY mini dispune de productivitate avansata si performanta intr-un design cu personalitate. Cadoul perfect pentru tinerii adepti ai smartphone-urilor ofera si comenzi vocale Google si programul de vizualizare a documentelor Quick Office, toate sustinute de un procesor de 600 MHz. Samsung GALAXY mini este o metoda distractiva si moderna de a aborda generatia smartphone.

Samsung Galaxy mini

Samsung GALAXY mini este disponibil in Rusia si va intra gradual in alte tari europene, in India si China.

 

Prev
1/3 Next »

Cele mai citite