Eroare
  • Strange, but missing GJFields library for /var/www/clients/client1/web1/web/plugins/content/autoreadmore/autoreadmore.php
    The library should be installed together with the extension... Anyway, reinstall it: GJFields
Avertizare
  • Joomla\CMS\Filesystem\Folder::create: Path not in open_basedir paths.
  • JFile: :read: Imposibil de deschis fișierul: https://ajax.googleapis.com/ajax/libs/jquery/2.2.0/jquery.min.js
  • JFile: :read: Imposibil de deschis fișierul: /plugins/system/jqueryeasy/jquerynoconflict.js
  • JFile: :read: Imposibil de deschis fișierul: https://ajax.googleapis.com/ajax/libs/jqueryui/1.12.0/jquery-ui.min.js
  • JFile: :read: Imposibil de deschis fișierul: /var/www/clients/client1/web1/web/plugins/content/jw_allvideos/jw_allvideos/includes/js/behaviour.js?v=6.1.0
Iti dau reducere 1% la PC Garage

Android 3.0 Honeycomb dezvaluit de Google

Google arunca manusa si provoaca Apple. Google a prezentat mult asteptatul sistem de operare Android 3.0 Honeycomb la un eveniment de lansare din San Francisco. Android 3.0 Honeycomb a fost complet dezvaluit si se pare ca exista upgradari extrem de impresionante incat sa rivalizeze cu iOS de pe iPad.

Schimbarile majore fata de versiunea pentru telefon mobil includ o interfata complet noua pentru tableta, sistem multi-tasking, utilizare fantastica de grafica 3D si animatie si o noua video conferinta alternativa la FaceTime.

motorla_xoom_press_youtube_w500W

Meniul multitasking poate fi adus pe partea stanga a ecranului oricand, permitand utilizatorilor sa navigheze usor printre aplicatii, iar avertizarile si setarile pot fi vizualizate in dreapta jos.

Probabil ca cea mai imresionanta caracteristica noua este refacerea completa a interfetei utilizator cu animatii atractive si grafica 3D. Trecerea de la ecrane si meniuri se face usor, iar widget-urile permit navigarea rapida printre emailuri, videoclipuri si carti pe pagina principala.

Android 3.0 ne prezinta si noua platforma grafica RenderScript 3D. Exista de asemenea functionalitatea ''Application fragment''  care permite dezvoltatorilor sa prezinte informatii in panouri, la fel ca in cazul aplicatiilor iPad ca Twitter sau BBC News. Google crede ca aceasta va permite programatorilor sa faca aplicatiile mai intuitive.

Oricum, a fost un debut impresionant pentru noul sistem de operare pe care il vom vedea prima data pe tableta Motorola XOOM care se va lansa in primavara.

Poti vedea cum arata sistemul de operare Android 3.0 Honeycomb in videoclipul urmator:

Cele mai citite

Error: No articles to display