Camera digitala Samsung PL20

Camera digitala beneficiaza de o multime de caracteristici extraordinare. Samsung a prezentat de curand noua camera PL20.  Desi are un pret mic de 120 de euro, aceasta beneficiaza de functii interesante care ii dau o valoare dubla fata de pretul sau.

In afara de un senzor amplu de 14 megepixeli vei gasi un obiectiv cu unghi larg de 27 mm precum si zoom optic 5x pentru a putea actiona indiferent de distanta.

Cel mai important, camera digitala PL20 poate realiza capturi video HD 720p cu inregistrare la 24 fps. Luand in considerare pretul, camera digitala este de-a dreptul impresionanta. Camera beneficiaza de functia Smart Auto care te ajuta sa realizezi imagini de calitate fara sa pierzi timpul cu setarile. Te uiti in acest moment la un gadget must have. Samsung a renuntat de asemenea la alianta cu bateriile AA pentru camerele sale compacte.

Camera digitala PL20 va fi gata pentru cumparare in luna martie in culorile negru, rosu, argintiu si roz. Cu siguranta merita sa arunci o privire daca vrei o camera digitala simpla, pentru vacanta.

 

samsung pl20

Cele mai citite