Samsung lanseaza PL20 si ES80

Samsung a anuntat lansarea a doua noi camere compacte, PL20 si ES80. Aceste camere point-and-shoot cu design elegant au fost create pentru a aduce amuzament si fotografii de o calitate impresionanta intregii familii. Chiar daca aceste doua modele vin cu o combinatie de caracteristici si inovatii de ultima ora, producand imagini de o claritate impecabila, vor avea totusi si un pret accesibil.

PL20 beneficiaza de un senzor de 14 megapixeli, un obiectiv wide angle de 27 de mm si un zoom optic 5x, posibilitatea de inregistrare video HD, caracteristici integrate intr-un aparat elegant si usor de folosit. Camera elimina nevoia inlocuirii permanente a bateriilor AA, datorita acumulatorului inovator Li-ion care permite utilizatorului sesiuni foto prelungite.

 

Samsung PL20

 

ES80 aduce o alta optiune inteligenta point-and-shoot utilizatorilor care sunt in cautarea unei camere de calitate la un pret accesibil. Camera incorporeaza optiuni usor de folosit, precum touch screen-ul LCD de 2,4 inch, ce ofera utilizatorilor posibilitatea sa exploreze functiile aparatului, sau sistemul intern de alimentare, care nu permite epuizarea bateriei intr-un moment important al fotografierii. ES80 se mandreste cu o rezolutie de 12 megapixeli si un zoom optic 5x, prin care realizarea unor imagini de o calitate foarte buna devine incredibil de simpla.

 

Samsung ES80

 

Selectie Smart Auto

Ambele camere includ optiunea inovativa Smart Auto creata de Samsung, ce ofera moduri multiple de selectie automata a setarilor potrivite pentru tema aleasa de fotograf si pentru adaptarea automata a modului selectat la ambianta fotografiei. Asa ca, indiferent daca este vorba de o scena de zi sau de una de noapte, in format ''portret'' sau ''landscape'', camerele vor realiza imagini bune. Cele doua compacte sunt disponibile in patru culori vibrante – argintiu, rosu-aprins, roz si negru – pentru a fi pe placul oricarui utilizator.

Filmare HD si efecte speciale din miscare

PL20 poate inregistra filme de calitate HD la 720p si 24 de cadre pe secunda. Asa ca utilizatorii nu mai au nevoie de un camcorder deoarece camera i se poate substitui cu usurinta, oferind un rezultat de o calitate foarte buna. PL20 include tehnologia Samsung Smart Filter care ofera filtre artistice pentru moduri precum ''fish-eye'', ''miniatura'' si ''schita'' – ce permit adaugarea instantanee a efectelor speciale.

Tehnologie performanta pentru portrete

ES80 incorporeaza o serie de trasaturi aditionale intr-un model accesibil tuturor. Functia Face Detection detecteaza si recunoaste automat pana la 10 fete diferite in acelasi timp, garantand, astfel, focusarea imaginii pe cei dragi, chiar si in situatia unei fotografii de grup. Functia Beauty Shot ajusteaza luminozitatea si nuanta de culoare a fetei, iar functia de detectare Smile and Blink face ca aparatul sa realizeze automat inca o fotografie, daca subiectul a fost prins cu ochii inchisi in prima captura. Optiunea Self Portrait focuseaza automat pe figura utilizatorului, emitand un sunet de ghidare, pentru a anunta momentul potrivit pentru ca autoportretul sa fie unul reusit.

Cele mai citite